Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100bin Tl Sermayem Var Fikir/teklif/öneri. .

BaşlatanrebelhTarih04/08/2014 13:19:15Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
öncelikli tercihim işin ankarada olması
kosgeb ile de gerekli görüşmeleri sağlayabilirim
franchising olabilir üretim-imalat olabilir
sermayemin 15-18 ay içerisinde döneceğinden emin olmam gerekiyor

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye68 yazı
Bende ankaradayım bir dükkan açıp gider ortağı olarak araba alıp satalım. Şuan profesyonelce bu işi yapıyorum ama baskasının dükkanında. Sana işin tüm püf noktalarını öğretirim.
otomobil profesörü
05437457011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv
Üye196 yazı
size eskişehir de yardımcı olabilirim. şu şekilde o para ile buradan apart alıp satabilirsiniz. burada benim müteahhit çevrem oldukça geniş. eskişehirdeki en sağlam müteahhitlerden birisi benim aile dostumdur. internetten araştırabilirsiniz. AYD Yapı - Aydınlar İnşaat - şu anki en büyük projesi Drusilya evleri. bunların hepsinin sitesi mevcut oradan bakabilirsiniz. size örnek olarak söylüyorum 65.000 tl ye aldığınız apartı 70.000 ile 75.000 tl arasında rahat bir şekilde satabilirsiniz. ve bu satış çok uzun sürmez. sadece tapu masrafınız olur oda m2 ye göre değişir.

bu işin en önemli tarafı 0 risk taşıması. eğer düşünürseniz mail atın görüşelim. eses_serdar@hotmail.com. tel numaramı özelden gönderdim. fakat aramadan önce mesaj atarsanız ben müsait olduğumda sizi ararım.
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye165 yazı

hicbir is size 15-18 ayda verdiginiz parayi geri vermez ustadim...

o parayi en erken amorti etme tarihiniz 24 aydir oda saglam bi sektorde...

insallah istediginiz gibi olur daha daha erken kazanin insallah
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye38 yazı
Turkiyeye yeni girecek fakat tum dunyada olan bir is icin benimle iletisime gecin lutfen...tesekkurler
A.B

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye246 yazı
sebze uretimisi size paranizi 4-6 ayda geri donduur.kqaeiniz da yaniniza kalir..Tercihiniz Artvin hopa olsaydi size teklif yapardim

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaslar
Rusyanın bir bölgesinde almış olduğum proje için finans sağlayacak ortak arıyorum.işimiz onbelgunluk hakediş usulüdür devlet destekli garantili ve süreklidir.dileyenlere telefon numaramı ve bilgileri gonderebilirim

Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
süre 24- hatta 30 ayda olabilir önemli olan işin sürekliliği

yorum yapıp teklif sunan arkadaşlar düşündükleri işi detaylı olarak özelden gönderebilirlerse sevinirim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü