Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Toptan Mal Nereden Alınır

Başlatanozan151291Tarih03/08/2014 00:53:55Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
arkadaşlar. istanbulda araştırma yaptım iş kurmak istiyorum. ancak mal tedariği nereden yapılır anlayamadım.

elektrikli ev aletleri ve elektronik üzerine satış yapmak istiyorum.

sıkıntım ise şöyle: örneğin istoç a gittim. dükkanları gezdim. bir ürünün toptan fiyatını sorduğumda bana benim müşteriye satacağım fiyatı verdiler.

örneğin ben piyasada 15 tl ye satılan bir ütüyü 15 tl ye bir de toptan alırsam kime ne satacağım

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye59 yazı
Oğuz Bey Merhaba,

Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Mail adresinizede gönderdiğim gibi bayiliği düşündüğünüz lokasyonu paylaşabilirseniz detaylı bilgileri sizinle paylaşabilirim.

Saygılar,

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - oguzweb
[quote]Yazıyı gönderen - Pelinsu Kozmetik
Ozan Bey,

Merhaba, gerekli şartlari bende alabilirmiyim, kaça gelecek kaça satilacak vs.
oguzweb@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
kendi olanaklarım sayesinde çin'den bizzat mal getirebiliyorum vergisi ödenmiş kaçak göçek olmayan 1. sınıf ürünlerdir.
ürün çeşidi sizin için karlılık oranı iyi ise hayallerinizle sınırlıdır.
ürün siparişten sonra yaklaşık bir ay içerisinde gelmektedir.
SİZ TALEBİ OLUŞTURUN sözleşmesini yapalım mal geldiginde teslimini yapalım paramızı kazanalım.
Çin malı demek kötü demek degildir.parasını verdikten sonra 1.sınıf mal alırsın.
çin de 20 personelimiz ikamet etmektedir. (kalite kontrol personeli)
saygılar...
fuat

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı

kendi olanaklarım sayesinde çin'den bizzat mal getirebiliyorum vergisi ödenmiş kaçak göçek olmayan 1. sınıf ürünlerdir.
SİZ TALEBİ OLUŞTURUN sözleşmesini yapalım mal geldiginde teslimini yapalım paramızı kazanalım.
Çin malı demek kötü demek degildir.parasını verdikten sonra 1.sınıf mal alırsın.
saygılar...
fuat

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
MODERN SPOT uygun fiyatlı ütü masası çamaşırlık masa sandalye ve sehpalarımızla hizmetinizdeyiz. İhtiyacı olan arkadaşları bekliyorum.
levent

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Değerli dostum;
ürün katalogunu bana da mail olarak gönderebilirsen çok iyi olur detayları akabinde görüşürüz.
sayılarımla
Cem
cyenigun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - _maNga33_
saygılar...

iletişim bilgilerinizi yazabilirseniz daha kolay olabilir müşterilerinizin size ulaşmaları

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye82 yazı
ev tekstili imalatı yapıyoum .
kendi markamla üretim yapıyorum , toptan olarak çalışıyorum.
anadolu pazarında oturmuş bir firmayım . yurt dışı veyahut müşteri pörtföyü olanlarla konusabiliriz .
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İlci_baran
ev tekstili imalatı yapıyoum .
kendi markamla üretim yapıyorum , toptan olarak çalışıyorum.
anadolu pazarında oturmuş bir firmayım . yurt dışı veyahut müşteri pörtföyü olanlarla konusabiliriz .

Değerli üretici,
Rusya ve Avrupa pazarında müşteri portföyüne sahibim. Ancak zamanında kişisel olarak çalışmalar gerçekleştirdim ve 2013 yılında Yeni Zellandaya taşınmam sebebiyle ticaretimi sonlandırdım. Sermayeniz varsa birlikte muhtemel bir atılım gerçekleştirebiliriz. ürün katoloğunuz mevcut ise gönderiniz: ozan151291@gmail.com

Üye844 yazı
merhabalar,
Ayakkabı üretimi konusunda kaliteli ürünleri tedarik edebileceğim bir yer tavsiyesi olan var mıdır.?
teşekkürler
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ugurum2211
merhabalar,
Ayakkabı üretimi konusunda kaliteli ürünleri tedarik edebileceğim bir yer tavsiyesi olan var mıdır.?
teşekkürler

çin, adana veya gaziantepe de bakabilirsiniz ancak şu anda en uygunu çinden bir konteynır getirtmek

Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz. Kozmetik için birçok cazip teklifi bulabilirsiniz portalımızda. Avrupa'da bu ürünler çok daha ucuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk