İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Bebek Araç Gereçleri Toptancıları ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorumS
Yeni Üye27 yazı
SMH
C
Üye138 yazı
Ancak öncelikli olarak araç gereç gerekli.
Y
Yeni Üye17 yazı
ben bursadan yusuf avcı sıze yardımcı olabılırım 0539 202 7997
yavci83
K
Üye187 yazı
21/06/2013 : 00:20:20#4
Web sitesi
Alıntı
istanbulda oldugumdan bu civar daha etkili olur ..
www.kayelajans.com
www.sifa24.com
www.sifa24.com
B
Üye137 yazı
17/11/2013 : 14:15:06#5
Web sitesi
Alıntı
bursada 0-12 yaş bebe giyim toptancılığı yapıyorum tüm illere ve rusya-k.kıbrıs-kazakistan gibi komşu ülkelere ürün gönderiyorum minimum alım sınırı olmadan 100 tl lik bile alışveriş yapabiliceğiniz kazançlı ürünlerin bulunduğu ve sürekli güncellenen ürün çeşitleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz kapıda ödeme imkanı mevcuttur www.pedibebe .com
F
Üye141 yazı
Merhaba bir amerikan firmasının Türkiye ANA temsilciliğini ve bayiliğini aldık .Her tür bebek araç gereç yok ama çok satılanlar var ..Ürünlerin hepsinin sertifikası mevcut amerikan standartlarında ürünler ve çok kaliteli fiyatlar uygun isteyen arkadaşlara mail adresi verirse katalog atabilirim ..Daha yeni olduğumuz için şehrinizde bi tek size bayilik verebilirim.Hayırlı günler
E
Üye217 yazı
bana mail atarsanız sevinirim
ugrturker@gmail.com
ugrturker@gmail.com
W
Yeni Üye9 yazı
TC acar uğur
E
Üye217 yazı
arkadaşlar varmı fikri olan?
F
Üye141 yazı
E
Üye420 yazı
T
Yeni Üye66 yazı
tarikay72@gmail.com detaylı bilgi lütfen
K
Yeni Üye29 yazı
29/11/2013 : 22:27:11#13
Web sitesi
Alıntı
frontera206 merhabalar benim e ticaret sitem var inşallah 10 günden kısa bir zamanda faliyete geçicek.Sizinle çalışmak isteriz ürünlerinizi sitemizde satabiliriz.Reklamınızda olur.Bana resim ve fiyat bilgisi gönderirseniz bayildimaldim@hotmail.com Tel 0533 0216279
T
Üye139 yazı
30/11/2013 : 17:08:19#14
Web sitesi
Alıntı
harunmatur@gmail.com banada mail atarsanız sevinirim.....
“Kim ayıbı (bulunan bir malı) o (kusuru)nu açıklamadan satarsa, Allah’ın daimi gadabı içinde kalır ve melekler durmadan ona lanet eder”
C
Üye906 yazı
02/12/2013 : 11:58:22#15
Web sitesi
Alıntı
miagayrimenkul.net
E
Üye420 yazı
belirtilen ürün elimizde mevcut farklı diğer ürünleride sitemizden bulabilirseniz
www.esmanya.com
www.esmanya.com
K
Yeni Üye1 yazı
Bursa'da bebe ve çocuk yatak imalatçısıyız. oyun parkı ve beşik yatakları için bize mail atabilirsiniz.
masalyatak@gmail.com veya muammerkilicel@ttmail.com
masalyatak@gmail.com veya muammerkilicel@ttmail.com
mk
O
Yeni Üye1 yazı
30/12/2015 : 20:07:06#18
Web sitesi
Alıntı
Samsun ve Ordu başta olmak üzere toplam 2500 m² kapalı alanda "Bisiklet ve Çocuk Gereçleri" üzerine Karadeniz toptancısıyız. Aşağıda vermiş olduğumuz linklerden ürün çeşitlerimizi inceleyebilir ve bize dönüş yapabilirsiniz. Hayırlı satışlar.
www.salmanbisiklet.com.tr
www.facebook.com/salmanbisiklet
ogzsalman@gmail.com
www.salmanbisiklet.com.tr
www.facebook.com/salmanbisiklet
ogzsalman@gmail.com
Salman Bisiklet & Çocuk Gereçleri
N
Yeni Üye88 yazı
İstanbulda iseniz bebek giyimi için yeşildirekte güşlü bebeyi tercih edebilirsiniz. Toptancılardan adetli miktarda alım yapan bir firma. Az bir farkla çok çeşit yapabilirsiniz.
İstanbul - Kayseri - Bursa / İznik Kutluca
D
Yeni Üye2 yazı
girmsnme01@hotmail.com katalog gönderebilir misiniz lütfen ?
M
Yeni Üye30 yazı
01/02/2016 : 23:52:22#21
Web sitesi
Alıntı
toptancı arkadaşlar, urunlerinizi ücretsiz sitemizde yayınlayabiliriz, bu sayede yurtdışından yeni müşteri bulabilme şansıda yakalamış olabilirsiniz. Bunun için bize ürün resimleri ve açıklamalarını yollarsanız, sitemize ürünlerinizi ücretsiz olarak ekleyebikliriz.. http://moscowsupplier.com/
saygılarımla
saygılarımla
M
Yeni Üye32 yazı
01/09/2016 : 13:45:52#22
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana yazabilirsiniz - e-mail adresim: katrin@merkandi.com.tr. Bebek ürünlerine gelince özellikle bebek giyimi size tavsiye ederim. Türkiye'de üretilen ürünler çok güzel ve kaliteli, Avrupa'da ise aynı ürünler çok pahalı. Giyimde güzel kar yapabilirsiniz. Aynı şekilde bebek arabaları, puset çeşitleri, bebek bezi ve bakım ürünleri vs. Avrupa'dan getirip Türkiye'de satmanızı öneririm. Türkiye'de bu ürünlerde pek seçenek yok bir de fiyatlar çok yüksek bence. Her iki taraflı iş yapabilirsiniz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz