benim 800 m2 alanlı besi ahırım var.burada istridye mantarı yetiştirmek üzere maddi destek verecek ortaklar arıyorum.devlet desteği ve hibe varsa bende bilgi edinmek istiyorum
Amazonx İstanbul da yatırım yapmayı düşünüyorsan tarımsal üretime kesinlikle destek alamazsınız. ahsag Tokat için IPARD (Tarım ve Kırsal Kalkınma kurumu nun Avrupa fon desteği) desteği alabilirsiniz bi araştırın derim.
ÖZEL İŞLETMELERLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYIN YANILTIRLAR,YALAN KONUŞURLAR.DEVLETİN TARIM İL MÜDÜRLÜKLERİNE GİDİN DOĞRU BİLGİLERİ ALIN,DAHA BİLGİLENDİRİLMEK İSTERSENİZ BANA YAZIN.DETAYLI BİLGİLENDİRİRİM.SELAMLAR mail adresi hrktrb@gmail.com
ŞARKÜTERİLERE HOTELLERE KAVHALTICILARA SÜREKLİ AYNI KALİTEDE ÇAM VE ÇİÇEK BALI VERİLİR İSTEYENE KAVANOZ İSTEYENE TENEKE BALLARIMIZ KÖYLÜ USULÜ DEĞİL İŞLENMİŞ TEMİZLENMİŞ DİREK KULLANILABİLİR BALLARDIR DOLUM TESİSLERİNDE DOLUMU YAPILMIŞTIR ELİMİZDE POLEN DE BULUNUR TEL 05457863295
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz