Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tır Almayı Düşünüyoruz Acele Bilgileriniz Lazım

BaşlatanqandoraTarih01/08/2014 18:18:45Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Öncelikle herkeze selamlar saygılar.

yaşadığım il kastamonu kasap dükkanımız vardı yeni devrettik ve şuanda elimizde nakit 70 bin tl var Ve aklımızda tır alma düşüncemiz var kastamonuda 2 katlı evimiz var allaha şükür borcumuz vs yok Ve aklımızdan geçen şu Nakit 50 bin tl ye 2000 model premium 420 alıyoruz geri kalan 20 bin tl yede dorse alsak bu işten ekmek yiyebilirmiyiz babam 15 sene önce falan tırcıydı şirkette sürecek adamda var yani fakat piyasayı babamda bilmiyoo şirkette çalıştığı için ve ozamandan buzamana çok şey değişmiştir illaki 15 Sene önce ilerde işimize yarar diyerek k1 belgesinide almış yani onada sıkıntı yok belgelerimizde tam benim size soracağım Bu piyasada ekmek yiyebilirmiyiz işler nasıl Öncelikle çok teşekür ederim vereceğiniz bilgiler için saygılar

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye139 yazı
Allah yardımcınız olsun.
bence yapacağınız ve ömrünüzü kısaltacak,uykularınızı kaçıracak en kolay hata...
isterseniz bunu tır kullananlara değil,tır sahiplerine sorun ve görün.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye47 yazı
değerli arkadaşım öncelikle tir alma düşünmene sonsuz saygımız var türkiye'de yurtiçi piyasası berbat eğer yurtdişina düşünürsen kesinlikle al derim bu fırsatı kaçırma ben şuan mardindeyim eğer tır kullanmak için hevesim olsaydın kesin bir tir alırdım şuan kuzey ırak'ta yurtdışında çalışan c2 tırlar 20 günde bir bir sefer yapıyor ortalama 1500 dolar temiz bırakıyor 70000 tl ile hurda demir yığınına bu parayı koymam kesinlikle tavsiye etmiyorum sürekli sanayide olursun kazanacağını tamire verirsin
KADİR AYDEMİR

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı

Sakın sakın sakın bulaşma illa diyorsan makine al ekskavatör fln tırdan uzak dur inanki çok büyük tecrübe sahibi olarak diyorum
tk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Arkdaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekür ederim hepinizede verdiğiniz bilgiler gereğince ben biraz daha araştırıyım hemen girilmez yoksa + kimsede iyi bahsetmiyoo tırcılıktan Alican sarrafoğlu biraz açarmısın konuyu ne gibi bi iş bu bahsettiğin

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Gyda
Yeni Üye47 yazı
Sayın gandoranin sorusuna, bilgisi olan cevap versin kardesim,fikri olmayan, benim giberde sadece yazıyı takip etsin.Konuyla alakalı yorum ve fikirlerimizi paylaşalım .

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye7 yazı
tir alma fikriniz var ise is olarak normal piyasadami calistiracaksiniz ? bu cok onemli cunki. ve motorin cok pahali ( cogu otobusler bile yag kullaniyo ) . cok ince hesap yapmanizi tavsiye ederim. babaniz eski tircilardansa bilir buyuk tir sirketleri var.ekol,reysas,omsan,bim,kipa,aras kargo,yurtici kargo v.s. v.s boyle firmalarda anlasmali olarak kiralik calisan cok araclar var. oncelikle iyi bir altyapi olusturmaniz gerekir.ince hesap kitab yapip karari vermeniz en dogrusu olacaktir.soforude iyi secmeniz lazim. cok firmalar araclarina depo kapagina, sase filtresine, enjektorlere,muhur takmaktadir. sofor mazot calmasin,satmasin diye ve uydu takipten takip etmektedir. hatta buyuk firmalarin sivil takip ekipleri dahi vardir.tirlarini gizlice takip ettirir. yani amliyacan tircilik cok detayli bir is iyi dusun derim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Piyasada çalıştırcaktık fakat ailece vazgeçtik gibi birşey çünkü kimse iyi bahsetmiyo + biz bide işin içinde olmadığımız için bayağı bi zorluk çekeriz bukadar parayı bağlayıpta sıkıntı yaşmaya hiç gerek yok diye düşündük ailecek bizim gibi çalışa çalışa biriktiren insanlar için büyük para risk edemeyizz hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekür ederimm saygılar

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Gyda