İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Anketörlük Saha Araştırma Ofisi Açmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumV
Yeni Üye13 yazı
T
Yeni Üye2 yazı
A
Yeni Üye4 yazı
Doğru söylüyorsun ama tanıdık birisi yok bunu nasıl bulacağımı bilmiyorum. En kötü firmadaki üst yerlerde olan birisinin kanına gircem :D
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - tuti26 Ben araştırma sektöründe bulunmuş biri olarak şunu belirtebilirim, Sektörde çok fazla alternatif firma var. Kendine bu firmalar arasından yer açmak için araştırma şirketlerinde tanıdıklara ihtiyacın var. Öncelikle çevre edinebilirsin. |
A
Üye780 yazı
22/07/2014 : 09:19:24#4
Web sitesi
Alıntı
Strotaş
söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri
söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri
K
Yeni Üye15 yazı
altan43 bende aynı konudan muzdaribim... hatta iletişimden admini kimse o zata e-mail ile şikayeti bildirdim ne dönen oldu nede gönderilwrimi onaylayan...
T
Yeni Üye2 yazı
Birkaç ay anketörlük yapabilirsin. Sen istemeden çevren oluşur.
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - abeye Doğru söylüyorsun ama tanıdık birisi yok bunu nasıl bulacağımı bilmiyorum. En kötü firmadaki üst yerlerde olan birisinin kanına gircem :D
|
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz