Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Üniversite Yanında İş Kurmak?

Başlatanahmethakan41Tarih17/07/2014 01:22:49Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
Herkese merhaba. Ben öğrenci nüfusu 15bin olan bir ünwtenin yakınında dükkan satın aldım. Burayı büfe(fast food)dukkanı olarak kullanmayı düşünyorum. Dukkanım 40m2. Açmadan önce suan çalıştıgım meslegimi bırakıp bir büfe yanında karın tokluguna 3-4 ay çalışmayı düşünüyorum işi öğrenmek için. Daha önce bu işi yapmış arkadaşların deneyimlerini bilmek istiyorum. Büfe olur baska birşey olur daha önce okul yakınında nasıl bir konsept yaptılar ve nasıl işlettiler ? Dikkat etmem gereken seyler nelerdir?ayrıca promosyon kart sistemli çalışmayı düşünüyorum.5tl alışverişe 50kurus puan:) bu sistem nasıl işler?daha önce yararını gören varmı? Yardımcı olursanız sevinirim
ahmet

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye385 yazı
doğru yolda ilerliyorsun büfe ve gıda en mantıklı iş aynen devam et hiç kafanı bulandırma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye57 yazı

zzaxis tesekkur ederim desteğin için. hknmrc göndermiş oldugun linki inceledim gercekden güzel fikir.bunu tek balık üzerine değilde menülerimin arasına katarak uygulayabilirim.sahil kentinde yaşıyorum üstelik yabancı değilim bu konuya:)saolasın..çok arastırma yapıyorum ama bir büfede çalışmadan olayın inceliklerini öğreneceğimi sanmıyorum sonuçda yeni bir meslek edinmek istiyorum heryerde oldugu gibi stajerlik bundada şart görünüyor:)

Gecen döner robotunu gördüm cok hoşuma gitti hem hijyenik hem düzgün kesiyor dönerleri.. Bunu kendi büfesinde kullanan yada tanıdıgında olan varsa görüşlerini yazabilirmi? Fiyatlarıda baya pahalı görünüyor 17bin tl civarı ufakalrı. Ama değeceğini düşünüyorum..

Pazarlamada işin ehli olan üyelerimizden en iyi promosyon ve müşteri çekme potansiyeli hakkında bilgi alabilirmiyim ayrıca? Neye nasıl, nereden başlamalıyım?
ahmet

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye57 yazı
başka fikir vericek, deneyimlerini paylaşıcak kimse yokmu ?
ahmet

Üye780 yazı
Ne oldu bu konikse.... yeni bir yazı yazıyoruz 6 gün geçti hala onayda... sabıka kaydı ,ikametgah vs mi istiyorsunuzda haberimiz yok?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye57 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Altan43
Ne oldu bu konikse.... yeni bir yazı yazıyoruz 6 gün geçti hala onayda... sabıka kaydı ,ikametgah vs mi istiyorsunuzda haberimiz yok?

bende bi fikir geldi sandım:) ama bunda haklısın bende konu actım 4 gun bekledim neredeyse..yönetim pek ilgilendirmiyor artık gliba
ahmet