pol
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - viptoptan Türkiyede sadece ve sadece tarafımdan satılan İADE garantili björn borg ve g star gibi dünya markası olan markalı erkek boxerların ihraç fazlası ürünlerini satıyoruz ilgilenirseniz iletişime geçin lütfen instagram sayfamada göz atın isterseniz @boxersepeti teşekkürler |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - pol Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar Polonya da kaldım ,deri ve ev tekstili ticareti ile ilgilendim.Daha sonra polonya da bir türk ile talihsiz bir ortaklık yaptım ve sonucunda maddi ve manevi çöküntüye uğradım. Sonucunda Türkiyeye döndüm, turizm rehberliği ve bir süperlig takımında yıllarca yabancı futbolcu tercümanlığı yaptım. Şu anda benim bildiğim dilde yabancı fulbolcu olmadığından işten ayrıldım. Tüm bunlara rağmen Polonya ile bağlarını kopartmadım. Polonya vatandaşlığım var,Polonya da hemen hemen her sektörden dostlarım mevcut. Ayrıca Almanya Berlin bölgesi ve batı Ukrayna da da iş yapılabilecek bağlantılarım mevcut. Artık genç de sayılmam ,yaş 40 ın üzerinde :-) dolayısıyla mecbur kalmadıkça birinin yanında çalışmak ta ağır geliyor.Eğer güzel iş fikirleriniz ve tavsiyeleriniz varsa- ki akıl akıldan üstündür ,bekliyorum.Herkese selamlar ve hayırlı Ramazanlar. |