Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Polonya -Türkiye Ticaret

BaşlatanpolTarih06/07/2014 15:37:12Yorum56

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar Polonya da kaldım ,deri ve ev tekstili ticareti ile ilgilendim.Daha sonra polonya da bir türk ile talihsiz bir ortaklık yaptım ve sonucunda maddi ve manevi çöküntüye uğradım. Sonucunda Türkiyeye döndüm, turizm rehberliği ve bir süperlig takımında yıllarca yabancı futbolcu tercümanlığı yaptım. Şu anda benim bildiğim dilde yabancı fulbolcu olmadığından işten ayrıldım. Tüm bunlara rağmen Polonya ile bağlarını kopartmadım. Polonya vatandaşlığım var,Polonya da hemen hemen her sektörden dostlarım mevcut. Ayrıca Almanya Berlin bölgesi ve batı Ukrayna da da iş yapılabilecek bağlantılarım mevcut. Artık genç de sayılmam ,yaş 40 ın üzerinde :-) dolayısıyla mecbur kalmadıkça birinin yanında çalışmak ta ağır geliyor.Eğer güzel iş fikirleriniz ve tavsiyeleriniz varsa- ki akıl akıldan üstündür ,bekliyorum.Herkese selamlar ve hayırlı Ramazanlar.
pol

Yerleşim Polonya / GdanskMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
56 yorum
Yeni Üye18 yazı
her türlü Taze sebze temin edilir
kadir

Yerleşim TürkiyeMeslek Sanayici
Yeni Üye5 yazı
cıvata pazarlayabilir misiniz

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı

mobilya olarak talep olursa yardımcı olurum, mesaj atarsınız.

Yerleşim Türkiye / Trabzon
Yeni Üye17 yazı
öncelikle meraba eger textil pazarınız varsa textil imalatı yapabiliriz birlikte ben burda üretirim sizde orada satarsınız gayet getirisi ciddi miktarlar olabilir çalişmaya göre ne dersiniz. yasincelik141@gmail.com saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Merhaba, Denizli Buldan'da kendi atölyelerimizde kara tezgahlarda ürettiğimiz dokumaları istanbula getirip peştemal, bornoz, havlu dikiyoruz. %100 pamuklu ve en üst kalite olan bu ürünlerden elimizde ihracat fazlası ve defolu olarak çok sayıda ürün bulunmakta. defolar çoğunluklar renk farklılığıdır. İlgilenecek olursa leventkeskin@yahoo.com adresinden ya da 0505 262 65 84 numaralı telefondan iletişime geçebilir. saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Bitkisel zayıflama çayı ve kuvvet macunu.Kendi üretimimiz.Düşünürseniz yardımcı olurum
Güven Ticaretin Esasıdır.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye198 yazı
Türkiyede sadece ve sadece tarafımdan satılan İADE garantili björn borg ve g star gibi dünya markası olan markalı erkek boxerların ihraç fazlası ürünlerini satıyoruz
ilgilenirseniz iletişime geçin lütfen instagram sayfamada göz atın isterseniz @boxersepeti

teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye22 yazı
merhba bende hazır gıyim işi yapıyorum. . toptan her turlu bay. bayan ve çocuk . hazır giyımı gunderebilirim. hiç bağlantım yok oralardan.
eyer duşunurseniz beraber çalışabiliriz.. bağlansısı olanlar. cemilkanca@gmail.com. tel 05556447511 . herkese hayırlı işler dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye75 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - viptoptan
Türkiyede sadece ve sadece tarafımdan satılan İADE garantili björn borg ve g star gibi dünya markası olan markalı erkek boxerların ihraç fazlası ürünlerini satıyoruz
ilgilenirseniz iletişime geçin lütfen instagram sayfamada göz atın isterseniz @boxersepeti

teşekkürler

viptoptan bana fiyat, resim ve ürün bilgisi mail'ler misin..
varolum1969@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye198 yazı
Türkiyede SADECE VE SADECE tarafımdan satılan björn borg ve g star gibi dünya markası olan markalı erkek boxerların ihraç fazlası ürünlerini satıyoruz
ilgilenirseniz iletişime geçin lütfen instagram sayfamdan ürünlere bakabilirsiniz @boxersepeti

teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye75 yazı
viptoptan bilgi bekliyorum...

Üye151 yazı
türkiyeye 2 polonyalı futbolcu pazarla işin olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye30 yazı
arkadaşlar merhaba..rusyada iş yapmak ister misiniz? Bence bu krizi fırsata çevirilebilir..Bazı ürünleri rusyadan alarak türkiyede satmak için tam zamanı çünkü şuan dolar çok yüksek rusyada..buda burdan alınan ürünlerin çok ucuza alınarak türkiyede de rahat satılabilmesini sağlıyor..tavsiye ederim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye22 yazı
selam. ben. toptan bay bayan.ve cocuk. hazir giyimi tedarik ve toptancisiyim
uygun fayatlarla. polonyaya. ihtacat yapmak istyorum.
bu konuda. orayla baglantisi olan arkadaşlarla. çalismak isterim.. mail adresim.
cemil_net@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye10 yazı
Merhaba. ben tum dunyada taninan ve gereken bir biznese sahibim. salyangoz haviari ve haviardan kozmetik urunler, sampuanlar ve bir cok urunler hazirlaya biliyorum. tek salyangoz haviarinin fiyati avrupada 1 kilosu 2000-3000 avro arasi deyisir. turkiyede en cok bulunan kara salyangoz(helix pomatia) nevinin haviardir. su an azerbaycandayim, ama 21.02.2016 tarihinde turkiyede olacam. bu biznesi kurmakla ilgili. Bu bisnesi Turkiye, Rusiya, Ukranya ve bu turlu ulkelerde kurmak daha avantajlidir. email: asadigzade@gmail.com. whatssapp: +994504546840.
Aliakber Sadigzade

Yerleşim Azerbaycan / BakiMeslek Doktor
Yeni Üye3 yazı
Bu eylül türkan benim tüm yazdığım yazıları reddediyor o unda knoksinde amına koyucam ha bana kasten mi yapıyor bu kaşar
Adem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye67 yazı
Selamlar Ben Mımarım. İzmir'de 500mt kapalı showroomda cesıtlı mutfak banyo ve aksesuarları teshır edıyorum. Turkıyede olmayan bır markanın DISTRIBUTORLUGUNU almak ıstıyorum. Benım sektorle ılgılı olmak sartıyla. Insaat + Mımarlık + Yapı + Mutfak banyo aksesuarları gıbı...

Ayrı zamanda proje cızmeye yetkılıyım. Kentsel donusume gırecek buyuk projelerı cızebılırım Otel / Pansıyon / Is Merkezı gıbı... İzmirde olmam engel degıl yeterkı ıs olsun gelıp ordada sube acarım sorun degıl.

Daha detaylı olarak msignman@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Üye433 yazı
ısı ve ses yalıtım özellikli ve tekstil elyafından ürettiğimiz dekoarif ipli,pullu-simli görsel efektli iç mekan duvar kaplamaları olan , canlı sıva-tekstil sıva-ridas gibi türkiyede adlandırılan sıvaları üretmekteyim , bahsettiğiniz pazarlar bu ürünü tanıyormu acaba,güzel bir çıkış yakalanılabilir derim,gayette kazançlı olur siz uygunmudur....?
+905051202200

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Üye165 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pol
Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar Polonya da kaldım ,deri ve ev tekstili ticareti ile ilgilendim.Daha sonra polonya da bir türk ile talihsiz bir ortaklık yaptım ve sonucunda maddi ve manevi çöküntüye uğradım. Sonucunda Türkiyeye döndüm, turizm rehberliği ve bir süperlig takımında yıllarca yabancı futbolcu tercümanlığı yaptım. Şu anda benim bildiğim dilde yabancı fulbolcu olmadığından işten ayrıldım. Tüm bunlara rağmen Polonya ile bağlarını kopartmadım. Polonya vatandaşlığım var,Polonya da hemen hemen her sektörden dostlarım mevcut. Ayrıca Almanya Berlin bölgesi ve batı Ukrayna da da iş yapılabilecek bağlantılarım mevcut. Artık genç de sayılmam ,yaş 40 ın üzerinde :-) dolayısıyla mecbur kalmadıkça birinin yanında çalışmak ta ağır geliyor.Eğer güzel iş fikirleriniz ve tavsiyeleriniz varsa- ki akıl akıldan üstündür ,bekliyorum.Herkese selamlar ve hayırlı Ramazanlar.

kardesim baglantilarin hala saglamsa bende isvecteyim textille ugrasiyorum urun yelpazem oldukca genis...
toptan calisiyorum ben eger toptan yada perakende pazarlayabilirsen urunleri calisabiliriz
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye75 yazı
Arkadaşlar...Bir arkadaşım okumak için Polonya Wroclaw'a gidecek...oradaki iş imkanları vs..nedir..ne yapabilir...yardımcı olabilecek var mı...

Yeni Üye17 yazı
Polonya'ya muz ihracati yapabiliriz , sen de benim orada brokerim olursun sana firmalarin isimlerini gonderirim. Ilgilenirsen ozel'den mesaj yaz whatsapp numarami veririm detaylari konusuruz.

Saygilar,

Yerleşim Türkiye / Ciudad De MexicoMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
Bugun elimize gelen 100.000 adet civarında ikinci el bayan kıyafetleri bulunuyor. Yurtiçinde veya yurtdışında satmak isteyenlare toptan verebiliriz.
Montlar ,kabanlar, kürkler, kıyafetler çoğu markalı ürünlerdir. (%70 civarı ) Yurtdışında rahatlıkla satışını yapabilisiniz.
Bunun dışında tek kişilik ve çift kişilik çarşaflar bulunmaktalar. adet fiyatı tek kişiliklerde 6.5 TL çift Kişilikte ise 7.5 TL dir.
İlgilenenler mesaj atabilirler ersoys@tooneffects.com
Bir fikre mi ihtiyacın var? Veya başarılı olmak ve değer görmek istiyorsan görüşelim.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk