Merhaba herkese,
Yeni baslik acacaktim ama burda acilmisi varmis :) Pazarlamayi dusundugunuz bir urun varsa Polonya pazari icin pazar arastirmasi yapabilirim. Toplamda 4 yildir Polonya'dayim ve Lehce biliyorum.
Ancak dikkatinizi cekmek istedigim soyle "ufak" bir ayrinti var onceden soylemek istiyorum.
Ilk arastirmayi (internet-tanidiklar) yaptiktan sonra diger sehirlere yolculuk etmek ya da numune yollamak ihtiyaci dogdugunda (ki dogacaktir) butun masraflari sizin karsilamaniz gerekecek. Aslinda normali ve profesyoneli de bu, ancak gozlemledigim kadariyla bazi koniks.com uyeleri bundan bihaber oluyor :) o yuzden en basta belirtmek istedim ve artik her defasinda bu kismi kopyalayip yapistiriyorum. Eger niyetiniz ciddi degilse ve "bi bakalim ne cikacak" tarzi yaklasiyorsaniz bu mesaji yok sayabilirsiniz ama ciddi dusunuyorsaniz ve yuzbilmem kac bin dolar potensiyellik is icin bir kac bin dolar masraf etmenin normal oldugunu biliyorsaniz seve seve size ihracat surecinin her asamasinda yardimci olabilirim.
Ilgileniyorsaniz
ggunay@gmail.com adresinden ya da 0048799018723 (viber/line/normal GSM) telefonundan bana ulasabilirsiniz.
Saygilarimla,
Gunay
KonSu Sp. z o.o Ticari Danismanlik
Baildona 18A/3 Katowice Polonya