Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Offshore Şirketi Hakkında Bilgisi Olan Varmı

BaşlatanmuhammedsTarih27/02/2014 19:07:33Yorum23

İlk mesaj
Üye179 yazı
offshore şirketleri;
turkiye cumhuriyetine ne kadar vergi öderler
kuruluş, yıllık masrafları ne kadardır
hangi alanlarda şirket kurulabilir
kurulan offshore şirketi ile sgk primi yatırılabilir mi
bu tür şirket kurmak ne kadar güvenilir
veya mantıklı
ms

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye179 yazı
kimse bilmiyor mu
ms

Üye140 yazı
Orda git kayıt ol sana en az 700 eurodan başlayan fiyatlarla yardımcı oluyorlar yapman gereken google da aratmak.
Burdaki arkadaşlar neden cevap vermiyorlar çünkü boş işlerin peşinde koşmaktan bıkmışlar, sana cevap veriyorsum çünkü yazmak için emek verdin ona hürmete cevap yazıyorum...

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Üye179 yazı

hokiri parayı verdikten sonra herkes yardımcı oluyor benim burda öğrenmek istediğim daha önce tecrübesi olan birinden yardım almak yoksa sizin gibi boş konu görüpte demogoloji yapanlardan yazı beklemiyorum
ms

Üye711 yazı
Offshore şirketler %100 yasaldır ve uluslararası kabul görür. Fakat burada dikkat etmeniz gereken nokta bulunduğunuz ülkede offshore şirketinizden elde ettiğiniz gelirin vergisini ödemiyorsanız tespit edilmeniz durumunda yüksek vergi cezalarına maruz kalabilirsiniz.

Offshore şirket kurulumu hizmeti veren firmalara belirli bir ücret ödeyerek firmanızı 1-2 gün içinde kurabiliyorsunuz. Şirket kuruluşu için yurtdışına gitmenize gerek yok. Talep ettikleri belgeleri (genellikle herhangi bir kimlik taratılmış olarak) e-mail ile göndermeniz ve kuruluş ücretini ödemeniz durumunda hemen işlemlerinizi başlatıyorlar.

Kuruluş ücreti kurulacak ülkeye ve talep edilen servis seviyesine göre değişiklik göstermekle birlikte 800 ABD doları civarındadır. Şirketi yıllık dosya masrafı 400 USD civarında olmaktadır.

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye179 yazı
ofshore tecrübesi olan varmı
ms

Yeni Üye13 yazı
Öncelikle şunu izah edeyim Muhammed Bey; benim şu ana kadar hiç offshore deneyimim olmadı ki şu an zaten çook büyük paralar kazanmıyorum.Ama aklımdaki bir kaç proje için KKTC'de bir Offshore şirket kurmayı düşünüyorum.Offshore şirket kurmak isterseniz benim önerim KKTC'de Offshore hizmeti veren firmalardır.Eğer Aylık kazancınız yüksek meblalar ise gerçekten işe yarar ve gizlilik konusunda da güvenilirledir.Şu şekilde avantajları oluyor bir kere KKTC bulunduğu zaman dilimi ile başlıca büyük ülkeler ile aynı gün içerisinde aynı tarihi yaşıyor.Türk firmaları için bir avantaj ise 5-6 Türk Bankanın şubeleri KKTC'de mevcuttur.Bunun yanında Türkçe Konuşulduğu için kolay anlaşabilirsiniz.Offshore şirketlerin kurulduğu ülkeler zaten halkın vergilerden muaf tutulduğu ülkelerdir.Vergi yoksa prosedür de azdır anlamını çıkartabiliriz.Çünkü ülkemizde bir şirket kurarken istenilen prosedürlerin çoğu ileride kazanacağımız paraların kayıt altında tutulmasına yönelik belgeler içerir.Kısaca demek istediğim, Ararsanız kıbrıstan bir offshore firmasını, Türkçe konuştuğu için en ayrıntılı şekilde anlatırlar ki zaten bu işi iyi yapan firma ise konuşmasında anlarsınız...

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Üye179 yazı
teşekkür ederim gecoist kardeş deneyeceğim çok para kazandıgımdan degil vergiyi minimuma indirmek istiyorum
ms

Yeni Üye13 yazı
:) İnşallah yararını görürsünüz

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Üye179 yazı
İnsallah :)
ms

Üye129 yazı
konuyu görünce meraklandım. Sayın Muhammeds; Türkiye'de şirket kurmayıp offshore firma kurup, Türkiye'de nasıl faaliyet yürüteceksiniz, Gelir, KDV, vs vergileri ödemeyecekmisiniz?
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Üye179 yazı
Bilmem arastiriyorum detayli bilgi ariyorum hemserim bende baskilliyim
ms

Üye129 yazı
konuyla iilgili sonuçları da burada paylaşmanızı beklerim hemşerim. Allah yardımcın olsun.
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Üye179 yazı
inşallah hemşerim

ms

Üye179 yazı
.
ms

Üye179 yazı
.
ms

Yeni Üye2 yazı
Merhaba, www.kibrisoffshore.com sitesinden bilgi alabilirsiniz detaylı. Ben bu site aracılığı ile www.dengemm.com daki arkadaşlara ulaştım. şirketimi kusursuz ve sorunsuz yaptılar. çok da memnun kaldım. tavsiye ederim.

Herşey yasalara uygun KKTC nin kurallarına uygun olarak işlem yapıyorsunuz. resmi şirketiniz ve banka hesaplarınız var. ordaki kanuna görede vergi ödüyosunuz. % 1 yıl sonunda bir vergisi var. İnternet üzerinden iş yapanlar, uluslararası ticaret yapanlar, aracılık komisyonculuk yapanlar için birebir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı
Sayın forum üyeleri KKTC de offshore firması yoktur. Bu sebeple vergi avantajı diye bir durum mevcut değildir. KKTC de servest bçlgede kurulan şirketlerin vergi indirimi vardır ancak bu şirketler içinde teminat yatırılması gerekmektedir.KKTC de ltd şirket kurursanız 2 kişi olmalı ve birinin KKTC atandaşı olması zorunludur detaylı bilgileri KKTC ticaret odasından öğrenebilirsiniz.

Off-shore şirket kurmak için Dubai, beliz, seycehelles gibi yerleri seçmeniz gerekmektedir. Bu ülkeleri seçerken de ikili vergi anlaşmasına dahil olup olmadıklarını araştırmanız gerekir. Off-shore şirket kurmak için o ülkeye gitmenize gerek yok evraklar ile bu işlemler takipçiler tarafından yapılmakta, üye arkadaşların belirttiği gibi yalnız bu ücret 700-800 $ yalnızca kurulum için bu şirketin merkezi adresi için, sekreterlik için ve eğer istiyrsunuz müdürlük için her yıl para ödemeniz gerekmektedir.Bunların detaylarını öğrenmeden bu işe ezbere gitmeyin derim. Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz.
yurtdışında şirket kurma ve her türlü danışmanlık....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hukukçu
Yeni Üye2 yazı
KKTC de çok sayıda offshore şirket vardır, bende bunlardan birinin sahibiyim. Offshore şirket demek vergisi olmayan şirket demektir(KKTC de 2005 de çıkan kanunla bunun sadece adı değişmiştir). Sonuçta KKTC de bu şekilde bir kanun vardır % 1 vergilendirilen kurması çok kolay, hem de serbest bölge şirketi vardır kurması daha zor ve zaman alan ama vergisi 0 olan. Kurulum için KKTC vatandaşı olması zorunlu değildir, hatta KKTC vatandaşları bu şirket türünü kuramazlar.Yalnızca yurtdışında yaşadığını kanıtlayan KKTC vatandaşları bu şirketi kurabilirler. TC vatandaşları yabancı olduğu için hiçbir sorun olmadan bu şirketi kurabilirler. Verdiğiniz bilgilerin hepsi tamamen yanlış. Türkiye için özellikle bilişim,hizmet,aracılık vb hizmetler için türkiye bankalarının şubeleri de olduğundan KKTC en iyi seçenek. Ben çok memnunum. Dubai vb ülkelerde arkadaşlarım banka hesapları bile açamadılar. Domain hosting firmalarını örnek alırsak ( isimtescil, natro, alastyr, ihs ) devasa firmalar hepsininde KKTC bulunduğunu sayfalarından görebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tolgatol
KKTC de çok sayıda offshore şirket vardır, bende bunlardan birinin sahibiyim. Offshore şirket demek vergisi olmayan şirket demektir(KKTC de 2005 de çıkan kanunla bunun sadece adı değişmiştir). Sonuçta KKTC de bu şekilde bir kanun vardır % 1 vergilendirilen kurması çok kolay, hem de serbest bölge şirketi vardır kurması daha zor ve zaman alan ama vergisi 0 olan. Kurulum için KKTC vatandaşı olması zorunlu değildir, hatta KKTC vatandaşları bu şirket türünü kuramazlar.Yalnızca yurtdışında yaşadığını kanıtlayan KKTC vatandaşları bu şirketi kurabilirler. TC vatandaşları yabancı olduğu için hiçbir sorun olmadan bu şirketi kurabilirler. Verdiğiniz bilgilerin hepsi tamamen yanlış. Türkiye için özellikle bilişim,hizmet,aracılık vb hizmetler için türkiye bankalarının şubeleri de olduğundan KKTC en iyi seçenek. Ben çok memnunum. Dubai vb ülkelerde arkadaşlarım banka hesapları bile açamadılar. Domain hosting firmalarını örnek alırsak ( isimtescil, natro, alastyr, ihs ) devasa firmalar hepsininde KKTC bulunduğunu sayfalarından görebilirsiniz.

Merhaba, verdiğiniz bilgiler doğru. İlgili yerlerden de aynı bilgiler veriliyor. Peki şu sorularım olacak:
Kuruluş ve aylık/yıllık maliyeti ne kadar oluyor size.
Fatura kesme işini nasıl hallediyorsunuz.
Özellikle online fatura kesmek için soruyoum.
Çünkü internet işlerim var onlar için fatura kesmem gerekiyor.
Bazende matbu fatura da gerekebiliyor dış ticaret aracılık işleri için.
Bunlarda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
Ercan Çoban
Dış Ticaret ve Danışmanlık Hizmetleri
Mobil: 00 90 532 548 62 96
WEB: www.tubuso.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
merhaba, sayın ercancoban kullanıcısının sorularını ben de merak ediyorum, şu an benzer bir yapıda şirket kurmak için arayışlarım var. Bilgi edinebilirsem çok sevinirim, teşekkürler
Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye56 yazı
Tam olarak ne yapmak istiyorsun, ozel mesaj atarsan yardimci oluruz

Yerleşim Yunanistan / SelanikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

Offshore şirket, sekreterle büroyla masa sandalyeyle kurulacak bir şey değil
bilgisayar başındaki adam parayı senden alır , adına şirket açar..daha doğrusu elindeki listedeki binlerce şirketin bir tanesinin hissedarı olursun

Aynı şirketle Amerikan sınırları içinde ithalat ve ihracat yapamazsın. Amerikada ticaret yapamadıktan sonra Amerikada kurmuş olduğun amerikan şirketi
ne işine yarayacak acaba sayın hayalperest girişimci?
ancak cebinde paran varsa
kalantor amcaların yaptığı gibi 5- 6 milyon dolara bir tane yat alırsın kendine, ama yat senin adına değil 2000 dolara ortağı olduğun şirket adına olur
sana da bi tane yatın arkasına amerikan bayrağı verirler..
gerçekte hangi ülkede yaşıyorsan o ülkenin kara sularına da yatını demirlersin ve vergisinden de muhaf olursun..amerikaya da vergi ödemezsin....
ama ertesi gün yüzde 0.0000000000000000000001 ini satın aldığın şirketin gerçek sahibi sana "ülen babanin tek uyanik oğlu sen misin? önce kendi ülkeni sev sonra gel benim şirketim üzerinden vergi kaçırmaya çalış.... tak sepeti koluna haydi herkes yoluna " derse ne yapacaksin? :))

olay budur
diğer türlü çinli olursun japon olursun kek olursun üzümlü kek olursun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Çevirmen
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

Merhaba, verdiğiniz bilgiler doğru. İlgili yerlerden de aynı bilgiler veriliyor. Peki şu sorularım olacak:
Kuruluş ve aylık/yıllık maliyeti ne kadar oluyor size.
Fatura kesme işini nasıl hallediyorsunuz.
Özellikle online fatura kesmek için soruyoum.
Çünkü internet işlerim var onlar için fatura kesmem gerekiyor.
Bazende matbu fatura da gerekebiliyor dış ticaret aracılık işleri için.
Bunlarda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

İçeriğe göre değişiyor KKTC fiyatları.Genelde danışmanlık yada web'ten ticaret için başvurular gelir bunun bedeli 400-500 eurodur/senelik.
Fatura işlemleri basit.önemli olan yapabileceğine inandığınız somut bişeylerin olması lazım.
Siz önce sitenizi kurun,ne satacağınıza karar verin,müşteri portföyünüz olsun. Diğer işler fasaryadan bir günde halledilir

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Elektrik / Elektronik