Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanyada Tost Büfesiiiiiii . . . . . .

BaşlatanEfepaşaTarih25/06/2014 22:26:02Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba Arkadaslar
Almayada bir Tost büfesi acmak istiyorum ,
Tavuk sis ekmek arasi , köfte ekmek arasi ve cesitli Mesrubatlar ve tatlilar da olacak .
Önümüzdeki aylarda Istanbula gidip ,oradaki farkli Tost ve Köfte büfelerini gezip ,farkli fikirler ve tarifler toplamak istiyorum. Sizin düsünceleriniz fikirleriniz de bana cok yardimci olabilir her konuda simdiden tesekkür ederim Arkadaslar ,saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / AugsburgMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye61 yazı
izmirede git arkadaşım. Kumrunun yapılışını öğren. Bence çok güzel lezzetli. Kaliteli malzeme kullanırsan daha güzel olur. Güzel fikir. En azından döner yok :)

Yerleşim Yspanya / BarselonaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye217 yazı
izmirde kumru öğren. istanbulda ıslak hamburger kumpir vs.
Çok caf caflı portakal sıkma makineleri çıkmış görsel şovu çok iyi. Ben hiç Almanya ya gtmedim ama iş çok güzel iş

İnşallah olur

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı

Arkadaşım, ben turizimde çok çalışdım bir çok avrupalıyı İstanbulda bizzat gezirdim rehberlik ettim ''Ayvalık tostu'' diyorum, git öğren onu da ekle menüne göreceksin ! Bol şans...
Bizim şu anda yaşadığımız hayat bir zamanlar sadece bir fikirdi !

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye36 yazı
faruk.paris arkadaşa katiliyorum ayvalik tostu tst cesitleri arasinda mutlaka olmali bencede ayvalik tostu ekmeği sorununuda sanirsam metrodan çözersin metroda o tip ekmek mevcut

Yerleşim ALMANYA / KolnMeslek Di?er
Yeni Üye70 yazı
iyi olur,almanlar da yemeği seviyor

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen
Yeni Üye8 yazı
Arkadaslar gerceklesdirmek isdedigim projede zaten ayvalik tostu olacak sirf su an takildigim konu ayvalik tost ekmeyini, nakliye parasi nekadar tutacak ? itahlati var mi ? bu tarz konular kavami karisdiriyor
sIkma portakal da güzel fikir basit ve saglikli =)

Yerleşim ALMANYA / AugsburgMeslek Ticaret
Üye286 yazı
Karmez diye firma var trde üretip almanyada satıyorlar hiç uğraşma nakliye ile googleda arat bulursun
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye10 yazı
Merhaba, ben de iki yildir almanyada yasiyorum, istanbuldan geldim. istanbulda bazi yerlerde (bakirköyde istasyonun yaninda mesela) bodrum döneri adi altinda sebzeli-pastirmali döner satiliyor. yani yiyen bir daha yiyor o derece yani. burada iyi satar diye düsünüyorum. veya istanbuldan ben gelemeden önce but döner cilginligi baslamasiti. mekanda bira da satarsa iyi para yaparsin.veya en temizinden git bir Marmaris büfeye, menüyü ortami incele, yap benzerini...tutar. bol sans
Saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Yöneticilik