Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kelepir Fiyata Oto Yedek Parçaları

BaşlatanEurootoTarih19/06/2014 11:12:13Yorum76

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
Öncelikle herkese merhabalar,1998 yılından beri Tekirdağ'da toptan ve parekende Oto yedek parça işi yapıyoruz ve aynı zamanda özel servis hizmeti sunuyoruz..Elimde 1970-2010 model arası (bmw,mercedes,opel,vw) ağırlıklı araçların kaporta ve mekanik yedek parçaları mevcut,yedek parça sektöründen çıkıp farklı bir yatırım yapmayı düşünüyorum o yüzden elimdeki malları en hızlı şekilde eritmek istiyorum..Ürünlerin hepsi yenidir eşdeğer ve orjinal olarak karışık bir şekilde bulunmaktadır..İlgililere elimde bulunan malların listelerini mail atabilirim..Toptan satma taraftarıyım dükkan açmayı düşünen arkadaşlar için güzel bir fırsat olabilir..

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
76 yorum
Üye204 yazı
www.otocikma.com ilan verebikirsiniz gunluk 12bin kisi giriyor
0 531 764 43 35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye47 yazı
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Otomotiv
Yeni Üye47 yazı

Konu hala günceldir arkadaşlar listeleri görmek için mail adresinizi yazınız..

Üye122 yazı
yabancı plaka istedenız aracı getirebilirim .kapora vs ön öedeme istemiyoruz . parca oalrak değerlendirilir türkiyede
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye64 yazı
Parça ihtiyacı olanlar asafkaanerma@gmail.com adresine istedikleri parçanın resmini parça kodu görünecek şekilde arac marka model de bildirerek yazabilir fiyat bilgisi veririz ( piyasadan daha uygun) 2 3 gün icinde adresinize gönderilir veya elden teslim alabilirsiniz Parçalar 2. El fakat 2 yıl garantilidir.
jocoseent.com / Organizasyon-Sahne sanatları

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye47 yazı
Ben elimdeki malzemeleri satmaya çalışıyorum mekanik olarak çok parça var da kaporta malzemesi de var elimde bayağa,değerlendirebilirseniz listeleri göndereyim bir inceleyin..

Yeni Üye47 yazı
Konu hala günceldir arkadaşlar yakın zamanda dükkanı kapatmış olacağım o yüzden üçü beşi aramadan nakit ödeme yapanlara uygun bir fiyata parçaları vereceğim..

Yeni Üye15 yazı
merhabayin ben bulgaristandanim oto yedek parca buradan satis yapa biliriz
ali

Yerleşim Bulgaristan / SilistraMeslek Ticaret
Yeni Üye47 yazı
Merhabalar mail adresinizi yazın listeleri göndereyim bir inceleyin.

Yeni Üye15 yazı
merhabayin arkadaslar bulgaristandan yedek parca gondere bilirim fiyatlar uygun ilgilenen varsa cidi yazin
ali

Yerleşim Bulgaristan / SilistraMeslek Ticaret
Yeni Üye47 yazı
konu hala günceldir

Yeni Üye47 yazı
Konu hala günceldir arkadaşlar,dükkanı kapattım yedek parçalar dışındaki tüm malzemeleri verdim bir kaç ay içersinde yedek parçaları da satıp dükkanı kiraya vereceğim,malzemeleri koyacak depom var lakin uğraşmak taşımak istemiyorum o yüzden çok çok uygun bir fiyata hepsini vereceğim.listelere göz atmak için mail adresinizi yazın göndereyim

Yeni Üye47 yazı
konu günceldir