Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiye - Ukrayna Kargo 3$

BaşlatansoneryaTarih15/03/2011 08:54:25Yorum18

İlk mesaj
Üye126 yazı
Türkiyeden Ukrayna ya resmi ihracat bütün tekstil ürünleri için kilosu 3$ dan kargo hizmeti.
detaylı bilgi için
ilanbilgi@hotmail.com
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye628 yazı
Merhaba arkadaşım lütfen ukraynaya resmi ihracat için detaylı bilgi verebilirmisin, bu ihracatı karayolu mu havayolumu yapıyorsun kaç günde teslim edebilirsin ve Herşeyden önce malı gümrükten sorunsuz sokabileceğini ne kadar garanti edebiliyorsun. Bunların hiç birini garanti edemeyeceğini zannediyorum ben bu işi bilen kişi olarak yapamadım resmi anlamda olabilseydi günlük 5 ton tekstil ürünü ihraç edebilirdim ama maalesef yok, gümrük vergilerini nasıl hesaplayacaksın ukraynada hangi gümrük memurunun iki dudağının arasındaki fiyattan çarpılacak gümrükleme. Eğer Ukraynadan sokup moskova ya kadar teslim edebilirim dersen her gün 10 ton tekstil yükleyebilirdim ama biliyorum ki olmaz. iyi günler sana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye1091 yazı
BU SADECE NAKLİYE FİYATIDIR HERALDE

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye762 yazı

nakliye fiyatı tamam ama o tarafta gumruk sıkıntısı var.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye126 yazı
Tekstil ürünlerinde kilosu 3 $ dan başlayan fiyatlarla (evet nakliye ücreti :) ama danışmanlık hizmeti dahil üstelik ofisimizde çay kahve )
(Malın cinsi ve muhteviyatına göre özel fiyatlandırma anlaşması mümkündür)
-Karayolu ile
-3-4 gün maximum 5 gün teslim süresinde
-18 tona kadar
-Tamamen Resmi ihracat
İstenirse ;
Tercümanlık,
Resmi belgelerin alınması,
Ofis-şube ve/veya Mağaza-showroom Kuruluşu
Pazarlama ağı desteği,
(Aşan, Real,Metro,Amstor, Mega Market gibi Ukrayna Piyasasında büyük ağırlıkları olan 400-450 mağaza zinciri ile özel anlaşmalarımız vardır. Ürünlerinizin Ukrayna pazarındaki konumu, tanıtılması ve yer edinmesi konusunda size özel kontratlar sağlanır.)

Dikkat ederseniz; Yukarıda Sadece kargo hizmeti sunmuyoruz , İsterseniz kendi Ticari isim ve markanızla isterseniz Bizim Firmamız aracılığı gibi alternatiflerimiz ile;
Size ürününüzün Ukrayna gibi potansiyeli fazla bir pazarda, Danışmanlık, Tercüme, Pazar ağı gibi bir çok yönden
desteğini sağlıyoruz.

Bu arada Teşekkürler gerek mail yolu ile gerek buradan ilgilenen arkadaşlara, İhracat hizmetlerimiz Şu an için sadece Ukrayna içindir. (Polonya, Slovakya, Moldovya gibi ülkeler de dahildir ama Rusya Gümrük ve piyasasındaki karışıklıklar dolayısı ile şu dönem Rusya ile çalışmıyoruz)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye398 yazı
bende ukraynada textil ile meşgulüm. ve malımı gemiyle getiriyorum. resmiyet yok. bavul ticareti statüsünde geliyor. fiyatıda malın muhteviyatına göre 1 tonu 3000 ila 3500 dolar arasında ücretlendiriliyor. ve garantilidir. buradanda moskovaya yine gayri resmi yollardan garantili metre küpü 1000 dolardan garantisiz 700 dolardan yollama imkanım var. dileyen herkeze bu konuda yardımcı olabilirim
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Üye126 yazı
ilan günceldir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gama
bende ukraynada textil ile meşgulüm. ve malımı gemiyle getiriyorum. resmiyet yok. bavul ticareti statüsünde geliyor. fiyatıda malın muhteviyatına göre 1 tonu 3000 ila 3500 dolar arasında ücretlendiriliyor. ve garantilidir. buradanda moskovaya yine gayri resmi yollardan garantili metre küpü 1000 dolardan garantisiz 700 dolardan yollama imkanım var. dileyen herkeze bu konuda yardımcı olabilirim

Gayri resmi yoldan garantili nasil oluyor ???? ayrica tekstilde metre kup degil kilo hesabi daha ekonomik. Ben 3,10 $ a getiriyorum kilosunu. Gayri resmi yollar herzaman risklidir, garantisi de olmaz...
www.toristina.tk

Yerleşim Ukrayna / RovnoMeslek Esnaf
Yeni Üye43 yazı
tolgaso hangi kargo ile calisiyorsunuz?
www.syrina.com

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye41 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gama

Gama selamlar ,Moskovada kot pantolon ticareti ile ugrasiyorum kilosu 9.5$-10.5 $ arasi fiyatlara haftalik 800 kg mal getiriyorum.Eger ukrayna uzerinden bu mali getirirsem masrafi ne olur acaba?Ukraynadan Moskovaya tirlami getiriyorlar?Kilo bazinda fiyat verebilirmisin.Saygilarla

Yerleşim Rusya Federasyonu / Moskova
Yeni Üye61 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ukr_81

Alex kargo ile calisiyorum.
www.toristina.tk

Yerleşim Ukrayna / RovnoMeslek Esnaf
Yeni Üye43 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tolgaso
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ukr_81

Alex kargo ile calisiyorum.
eger mumkunse iletisim alex kargonun iletisim bilgilerini verirmisiniz?
www.syrina.com

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sonerya
Tekstil ürünlerinde kilosu 3 $ dan başlayan fiyatlarla (evet nakliye ücreti :) ama danışmanlık hizmeti dahil üstelik ofisimizde çay kahve )
(Malın cinsi ve muhteviyatına göre özel fiyatlandırma anlaşması mümkündür)
-Karayolu ile
-3-4 gün maximum 5 gün teslim süresinde
-18 tona kadar
-Tamamen Resmi ihracat
İstenirse ;
Tercümanlık,
Resmi belgelerin alınması,
Ofis-şube ve/veya Mağaza-showroom Kuruluşu
Pazarlama ağı desteği,
(Aşan, Real,Metro,Amstor, Mega Market gibi Ukrayna Piyasasında büyük ağırlıkları olan 400-450 mağaza zinciri ile özel anlaşmalarımız vardır. Ürünlerinizin Ukrayna pazarındaki konumu, tanıtılması ve yer edinmesi konusunda size özel kontratlar sağlanır.)

Dikkat ederseniz; Yukarıda Sadece kargo hizmeti sunmuyoruz , İsterseniz kendi Ticari isim ve markanızla isterseniz Bizim Firmamız aracılığı gibi alternatiflerimiz ile;
Size ürününüzün Ukrayna gibi potansiyeli fazla bir pazarda, Danışmanlık, Tercüme, Pazar ağı gibi bir çok yönden
desteğini sağlıyoruz.

Bu arada Teşekkürler gerek mail yolu ile gerek buradan ilgilenen arkadaşlara, İhracat hizmetlerimiz Şu an için sadece Ukrayna içindir. (Polonya, Slovakya, Moldovya gibi ülkeler de dahildir ama Rusya Gümrük ve piyasasındaki karışıklıklar dolayısı ile şu dönem Rusya ile çalışmıyoruz)

Merhablar
bizde Perde aksesuarları üreten bir firmayız ve ukrayna pazarına acılmayı planlıyoruz,

Bu konuda yardımcı olabilirseniz haber beliyorum sizden..
Perde Akseuarları
http://www.cesa-perde.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye18 yazı
Benimde ukraynaya(lviv) 100 kg kadar textil ürünü göndermem gerekiyor,

alez kargo'nun iletişim adreslerini bulmaya çalıştım ama internetden bulamadım,

Tavsiye ettiğiniz herhangi bir kargo firması varmı ?

kolay gelsin herkese
Perde Akseuarları
http://www.cesa-perde.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye32 yazı
bu fiyat hala gecerli degildir herhalde gecen kışki zamdan sonra??!! eger hala gecerliyse cevap verirseniz sevinirim...

Yerleşim Ukrayna / NikolaevMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
VSL.... özellikle size yazıyorum kardeş
ben size hertürlü garanti veriyorum
günde 10 ton vercen ama
bana yaz lütfen
odesa32@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Tekstil
Yeni Üye22 yazı
bugun itibariyle istanbul simferopol tavsiye edeceginiz kargo firmasi varmi cevabiniz icin simdiden tesekkurler
erkanduzla

Yerleşim Ukrayna / SimferopolMeslek Ythalat / Yhracat