Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İnşaat Malzemeleri Konusunda Teklifler Bekliyorum

BaşlatanrterziogluTarih17/07/2008 20:35:00Yorum41

İlk mesaj
Üye1714 yazı
Arkadaşlar Bulgaristan'da yeni yapılandırmakta olduğum şirketimiz İnşaat Taahhüt ve İnşaat malzemeleri üzerine.

İlgili tekliflerinizi bekliyorum.

r.terzioglu@gmail.com
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye15 yazı
sayın ilgili,

Dekoratif dış cephe ısı yalıtım levhaları ve sövelerının direk fabrikasıyız.Üretimimiz akrilik çekme ve kumlama olarak devam etmektedır.
Günlük 7500m2 imalatımız vardır.Tesisimiz Gebze pelitli köyündedir.Merkez depolarımız Gebze balçıkköyü ve Maltepe yalı mahallesındedır.
İhtiyacınız olursa görüşe biliriz.epslerımız 24 ve 26 yogunlugundadır.
YAŞAR ÇAM. 0530 370 44 45 yasar.cam@evtes.com
Saygılarımla....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı

merhabalar. her türlü dış cepe işlerinizi :: isterseniz siz aracı olun: bizi müşteriyle görüştürün..isterseniz işi siz alın biz size çalışalım.( mekanik mermer granit kaplama. aliminyum sistemli suni granit kaplama.. kompozit kaplama.. cam giydirme sistemleri.. aliminyum kapı pencere vitrin korkuluk işleriniz ) olursa malzemeli yada işçilik olarak yapabiliriz..bilgilerinize arz ederim..( azerbaycan .. iran.. kuzey ırak.. nahcivan.. gürcistanda ..) çok işler yaptık. bugibi işleriniz olursa sizinlede o bölgelerde çalışmak isteriz.. sahininsaat@live.com mustafa şahin iyigünler diliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye90 yazı
merhabayin arkadaslar ben bulgaristandanim burada insat mazemeleri getirip satmak dukan acmak isteyen vea ilgilenen varsa beni arasin ayrica benim hazirda bos buyuk binalarim da var bos arazilerimde var bu isicin.+3590899389979.

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Üye780 yazı
Koniksten aldıgım manevi gıda ile yaklaşık bir yıldır dış cephe kaplama malzemeleri, stropiyer üretimi yapmaktayım

www.strotas.com
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye125 yazı
3 yıl olmuş konuyu açalı ama altına 1 mesaj daha yazmamış. Neden bu tip konular kilitlenmiyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye41 yazı
iyi gunler
biz ozbekistanda pprc boru ve pvc boru ve fitting uretimi yapiyoruz yaklasik 500 kalem mal uretiyoruz.ilgilenirseniz mail gonderebiliri,.fiyatlarimiz avrupa piyasasinin cok cok altinda kaliyor.
kolay gelsin
yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye762 yazı
arkadaşlar,

bulgar kodlu telefon numaralarına dikkat edin.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
Çin'den size her türlü inşaat malzemesi temin edebilirim. İlğilenirseniz görüşebiliriz.

Saygılarımla
Ahmet İHSANOĞLU

Tel: +8613454985669
msn: cinbaba@w.cn
www.Cinbaba.com
International Shopping
Msn ve Email Cinbaba@w.cm

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ythalat / Yhracat
Üye139 yazı
Merhaba;
Bulgaristanda dış cephe ısı yalıtım malzemeleri sektörü çok aktif olduğunu duyduk.
bu konuda sizinle çalışmak isteriz.
yaşar engin 0542 563 54 74

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Üye141 yazı
merhaba mantolama dübeli gönderebilirim.

Yerleşim Türkiye / Yzmir