Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İnşaat Malzemeleri Konusunda Teklifler Bekliyorum

BaşlatanrterziogluTarih17/07/2008 20:35:00Yorum41

İlk mesaj
Üye1714 yazı
Arkadaşlar Bulgaristan'da yeni yapılandırmakta olduğum şirketimiz İnşaat Taahhüt ve İnşaat malzemeleri üzerine.

İlgili tekliflerinizi bekliyorum.

r.terzioglu@gmail.com
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye63 yazı
100 bin dolar benden olsun espiri tabi akrdeşim alınmak yok işler iyi maşşalah çok şükür çok şükür

Yerleşim Türkiye / YngiltereMeslek Emekli
Editör5590 yazı

Size İspanyadan fayans seramik gönderebiliriz... İyi çalışmalar...
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye1714 yazı
İspanya'dan birçok markanın Bulgaristan temsilcisi bir kişinin elinde. Ama bana dekorasyon ve aksesuar konusunda tek parça ürünler gönderebilirsiniz. Kargo ile teslim alabilirim.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye992 yazı
arkadasim rterzioglu

sana ispanyadan seramik ve fayans karolari satabilirim. istersen bir katalog gondereyim bakiver modellere .
tabi ilgini ceken diger seylerde olabilir mesala cephe iskelesi vs , vs ..... A.Corek armandocorek@hotmail.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye992 yazı
arkadasim
aciklarmisin mesela ispanyadan bir cok marka nin bulgaristana girisi bir kisinin elinde.yaziver bana ne imis onlar ben bakarim burdan, dogru veya degil derim .. sen paradan ve ticaretten bahset , ben ilgileneyim.
demek istedigim bir kisinin elinde olan bazi seyler iste onunla calismaya mecbur eder
dogruluguna bakarim .ispanyada o kadar cok sey varki satilacak romanyaya ,bulgaria,turkiye tabi hedef ilk insaat sekteru .tabi yan kuruluslarda faydalanacak. saygilarimla

Üye992 yazı
Syn Haluk Bursa
08 / 07 / 08 tarihinde info@perpafood.com emailinize ispanya teslimi fiatlar gonderilmisti .. ve ispanyadan turkiyeye seramik satisi yazisinda yazinizinaltina da bildirilmisti,,,
herhalde alamadiniz veya bir sey oldu..lutfen bana bir msn verin ordan geceyim fiatlari veya size muratca30 arkadasla ileteyim. saygilarimla

Üye181 yazı
sayin armando halen iskele fiyati ve markasi ni bildirmediniz.daha cok beklicem mi,,,,,dogan1907li@hotmail.com
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Üye831 yazı
Dostum fiyatların halen bana ulaşmadı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
selam

bulgaristan celik kapıve dıs cephe boyası gonderebılırız,fıyatlar uygun gelırse.tesekkurler

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Bulgaristan da olan işinize yarayabilecek sıvı rezervuarlari-bidonları satan firma (100lt-10000lt kadar) inşaat iskelesi üretici tanıdıgım muvcuttur cok uygun fiyata alınabilir ilgilenen arkadaslarla irtibata gecebiliriz! saygılar....

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Yeni Üye75 yazı
stok için sermayeniz varmı? stok için liste hazırladınızmı ?
teklife göre mal alınırmı ? ilk defa duydum. kusura bakmayında !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye992 yazı
valla ben anlamadim kim kime cevap yaziyo veya soruyo

Yeni Üye19 yazı
İnşaat malzemeleri konusunda yeni geliştirdiğimiz, dünyada ilk olan sıva ürünü ile ilgilenirseniz mail adresim nail_t@hotmail.com
nail

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Üye165 yazı
pvc kapı ve pencere profilleri ilgilenenler olursa UKR SEPTRO veya ülkeye göre düzenlenmiş kalite sertifikalıdır.Ukrayna ya İrana arnavutluğa kazakistana ve rusyaya ihraç etmekteyiz.
bağlantı parçaları ve gerekli ek parçalar temin edilir. inşaatlara hazır ölçülerinde üretim yapabiliriz..SAYGILARIMLA

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Üye691 yazı
selam,benim ilgilendigim alan farkli olmakla birlikte,asil ilgilendigim isi engellemeyecek bicimde her türlü insaat makina ve techizatin ikinci el olanini temin edebilir bunlarin elinize ulasmasinda gerekli organizasyonu yapabilirim.bilmiyorum ikinci el ihtiyaciniz varmi varsa irtibata gecebiliriz.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Üye691 yazı
selam tekrar,benim avrupadan temin edebilecegim IKINCI EL is makinalarinin disinda,özellikle hazir mutfak ve diger ahsap isleri ,PVC kapi pencere konularinda varnada kuzenime ait iki magaza var.sofya ile de sürekli irtibat halindeler,sofyaya da is yapiyorlar. istanbul avcilar merkez sube frizköy üretim.
.asraahsap.com sitesinden inceler ve daha fazla bilgiye ihtiyac duyarsaniz adres telefon ve E mail adreslerini
size veririm direk kontak kurarsiniz.selam ve basarilar.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Üye979 yazı
Merhaba arkadaşlar bulgarıstanda mermer işleme ve ahşap kapı üretimi konusunda yatırım yapmak istiyorum.Bulgarıstanda oturumum ve ıthalat&ihracaat yeterlılık belgelı şirketim var aslen elazığlıyım.Fabrıka için romanya yoluna yakın bir beldede arsa yatırımını yaptım ınşaallah 2009 mayıs ıtıbarıyle ınşaata başlayacağım bu sektor ıle ılgılenen ciddi müteşebbisler varsa benimle irtibata geçebilirler.

saygılarımla
ugur Kaya
e-mail:granit.vt@hotmail.com
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
Eger inşaatta kullanıyorsanız size turkiyeden pvc kapı ve pencere aksesuarları sata biliriz. fiyatlarımız çok uygundur. saygılarımla DURSUNLARMETAL
S&Z

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
Merhaba,
Mermer temin edebiliim piyasanın altında fiyatlarla emperdor,beyaz stoklarda var

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Üye109 yazı
Sayın Yetkili;

Size mermer&granit ve mobilya temininde yardımcı olabiliriz.

Çağlar ADAR - +905327768189
ADAR GRUP®

Yerleşim TürkiyeMeslek Ymalat
Yeni Üye5 yazı
istanbulda kapı imalatçısıyım amerikan panel kapı üretimi yapıyorum hazır veya siparişten satışlarım mevcuttu
bülent yorulmaz irtbat tel_0531 869 39 34
mobilya üretimi ve montajı ve tekstil gıda
05318693634

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya