arkadaşlar merhaba.ben hemen hastane yanına çorbacı dükanı açmak istiyorum,bunun yanında kavurma ve pilav düşünüyorum.2 ay içerisinde gerçekleştirecem.çorbada bütünçeşitleri çıkartmayı düşünüyorum.sizce nasıl bir fikir yardımcı olursanız çok memnun olcam...şşimdiden tşkler.malzeme listemi çıkarttım aylık giderimi hesapladım.yardımcı olabilirmisiniz.
Dediğin gibi hastaneye çok yakın bir yerde yayaların yol güzergahı üzerinde isen bence hiç kaçırma....çorba yemek sektörü bir ihtyiaç oralarda...Fakat tabi bahsettiğin bölgelerde mantar gibi çoğalmamışlarsa
bencede çok güzel bi fikir hemen başla. bursa da bi çorba 4 tl ve en aşşağa 2 tl si tertemiz kâr. ustalığın varmı? usta tutarak yaptırmak ona bağımlı kalmak çok zor dikkat et.
gözü kapalı yapılabilecek bir iş yazın iş var kışın iş yok durumu felanda olmaz yazlı kışlı çalışır ama arkadaslarında dediği gibi mantar gibi türemedilerse hiç kaçırılmayacak bir iş
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz