Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100. 000 Tl Sermaye İle İş Fikrinizi Bekliyorum

BaşlatanbarbekuTarih06/06/2014 02:28:08Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Arkadaşlar iş konusunda tecrübesiz 25 yaşında bir arkadaşınızım. Mühendisim ama işsizim. Ülkede mühendise verilen değer malum.

Mirasdan bana kalmış 160.000 TL param var. 20-25 bin değerinde de ufak tefek şeyler. Bu parayla kendime bir iş kurmak istiyorum. Ankaralıyım aslen ama babamın mesleği gereği 20 yıldır Isparta'da yaşıyorum. Burada büyüdüm okudum ettim.

120.000 TL ayırabilirim maksimum bir işe. Ne iş yapabilirim Isparta gibi bir kentte. Öğrencisi bol olan bir memleket. Franchise işi kovaladım ama bu sermayeyle zor görünüyor. Sizlerden fikir istiyorum.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaslar
Rusyanın bir bölgesinde almış olduğum proje için finans sağlayacak ortak arıyorum.işimiz onbelgunluk hakediş usulüdür devlet destekli garantili ve süreklidir.dileyenlere telefon numaramı ve bilgileri gonderebilirim

Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - barbeku
Arkadaşlar iş konusunda tecrübesiz 25 yaşında bir arkadaşınızım. Mühendisim ama işsizim. Ülkede mühendise verilen değer malum.

Mirasdan bana kalmış 160.000 TL param var. 20-25 bin değerinde de ufak tefek şeyler. Bu parayla kendime bir iş kurmak istiyorum. Ankaralıyım aslen ama babamın mesleği gereği 20 yıldır Isparta'da yaşıyorum. Burada büyüdüm okudum ettim.

120.000 TL ayırabilirim maksimum bir işe. Ne iş yapabilirim Isparta gibi bir kentte. Öğrencisi bol olan bir memleket. Franchise işi kovaladım ama bu sermayeyle zor görünüyor. Sizlerden fikir istiyorum.
05462038637
gnng

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Esnaf
Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - barbeku

Hocam bende Antalya'da emlak sektöründe çalısıyorum.O bütçeye ısparta'da güzel dairelere yakala**** kısa sürede kar yapabilirsin.Tabi piyasayı öğrenene kadar iyice beklemen ve doğru atışı yapman gerekiyor.Ek olarak Antalya'da ev alacak veya satacak olan kişiler bulabilirsen ben ilgienirim sende kalınan komisyondan pay alabilirsin.Düşünürsen buradan yada özelden yazabilirsin bol şanslar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye4 yazı
Istanbul'da iş yapmak isteyen yatırımcılar varsa; turizm, inşaat, gıda, e-ticaret, mobil aplikasyon konularında bilgim ve çevrem geniş. Fakat param yok. Özellikle aplikasyon ve inşaat işlerinde yatırımlara büyük dönüşler ve kazançlar geliyor. Diğer sektörler normal zamanında yatırımı getiriyor geri.
Kimle gezdiğinize, kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin. Çünkü; Bülbül güle, karga çöplüğe getirir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm