Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avm'lerde Kioks - Stant İşleten Arkadaşlar Yardım.

BaşlatancoffeyTarih28/11/2016 10:34:12Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
herkese merhaba arkadaşlar. avm ler de forumlarda kioks yada stant tarzı iş yapan arkadaşlar bu tarz bir iş düşünüyorum lütfen yardım eder misiniz.
yaklaşık 70 bin lira yatırım yapacağım. kayseri de bi kaç avm ile görüşme halindeyim. kira için fiyat bekliyorum. yapacağım iş de tulumba tatlısı üreten bir firmadan bayilik alarak sekiz çeşit tulumba tatlısı satacağım. dediğim gbi yaklaşık 70 bin lira yatırım yapacağım. sizin bu konuda tavsiyeleriniz nedir.
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer…
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer…
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir…
Çünkü kimin kimi yiyeceğine.. “Suyun akışı” karar verir…

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye546 yazı
Hocam tulumba tatlı olayı biraz zor gibi düşünüyorum.Kısaca anlatmak gerekirse;Tatlı yada yiyecek tarzı şeyler genelde akşam eve giderken alınacak şeyler.Avm'ler ise gün geçirmek kıyafet almak için genelde uğradığımız yerler.Yada yemek yenir kalkar insanlar yani eve paket olmaz.Tulumba tatlısıda evde yenecek bir şey diye düşünüyorum.Kimse kız arkadaşı ile tulumba yiyelim dermi zor gibi geliyor.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye24 yazı
tulumba dediysem normal bi tulumba değil. sekız çeşit tulumba tatlısı var. karamelli frambuazlı, çikolatalı, antep fıstıklı vs çeşitlerimiz mevcut. avm de porsiyon olarak da satacağız. ayrıca türk kahvesi osmanlı şerbeti vs de var. tatlılarımız da sertifikalı belgelidir. öyle sakak işi olmayacak yani. Tulumbalar da günlük değil saatlik üretilecek. kioks içerisinde şerbetleme işlemini yapacağız.
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer…
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer…
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir…
Çünkü kimin kimi yiyeceğine.. “Suyun akışı” karar verir…

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Esnaf
Yeni Üye46 yazı

Bana mantikli gelmedi yukardaki arkadas dogru demis. Cay yada kahveye yonel.Yaninda kek ve kurabiye olabilir. Fazla param var batirmak istiyorum diyosan bisey demem.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye215 yazı
güzel fikir.. daha önce yapılmışını ben görmedim.. gören varsa söylesin.. o zaman tutar mı tutmaz mı denemek lazım.. 70 bine çıkarsa ne ala.. fazla bir sermaye değil.. tek problem avm kirası.. onu da dişe diş pazarlıkla yapmak lazım hele bu zamanda.. adamlar inşaat malzemesini türkiyeden alıyorlar, işçiler türk, bittikten sonra istihdam edilenler türk, yapılan arazi türkiyede ama ne hikmetse kiralar dövizle.. bunu yıkmak lazım.. çok aç gözlüler.. tulumbanın yanında künefe vs de koysan o da gider.. gün boyu gezen insanların canı illaki istiyor tatlıyı.. yanına çayla iyi gider.. emin ol eve alınan yarım yada kiloluklar, porsiyondan daha fazla ciro yaptırır sana.. yeterki kaliten eksilmesin..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
Dondurmalı irmik tatlısı satılıyor ise tulumba neden satılmasın :) tulumba tatlısına dondurma ekleyip bir deneyin nasıl bir tat oluşturacak. Damak tadına uygun bir şey çıkarsa ortaya bu şekilde de değerlendirebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YokMeslek Mühendis
Üye381 yazı
evet maceracı bir fikre benziyor ! bunun yanında kaliteli bi fikir gibi geldi bana ! bizim ülke insanı tatlıyı sever. böyle çeşit çeşit dilimlik bi başka heyecan olsa gerek. Allah utandurmasın diyorum .
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Üye300 yazı
Bu Kocaeli firması olması lazım bayilik veren, Osmanlı Tulumbacısı.Antalya'da iki ayrı cadde de açıldı biri bir yılın sonunda ikincisi de iki yılı dolduramadan kapattı.AVM'de farklı olur mu bilemem, ama tutacağını zannetmiyorum. AVM'deki standlarda daha çok oturmadan yürürken yiyeceği tatlı türü olabilir, mesela İstanbul'da Sirkeci, Sultanahmet vs civarında Acem Gülü diye bir tatlı var 5-10tl den satıyorlar, genelde turistler alıyor.Kağıda sarılı şekilde yemesi kolay, bu tür bir ürün ve çeşitleri daha mantıklı.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye48 yazı
kesinlikle girmeyin derim paranıza yazık ben düşündüm o firmayı açmadan önce bayilerinden birine gidip yapılışına baktım direk vazgeçtim.Basit usül şerbete batırıp çıkarıyorlar.Bayim Olur musun fuarında da şekillendirip, süsleyip sunuyorlar.paranıza yazık derim.Lüks bir kafe içerisinde sunumu yapamazsanız batarsınız.Bence iyi bir cafeden bayilik alın derim.İyi akşamlar.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Denizci