Yeni Üye Toplam 73 yazı |
|
blackops Üye Toplam 711 yazı | 02/06/2014 : 10:11:54 ![]() Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer.. Yerleşim : Türkiye / De | Meslek : Diğer |
kkurt Yeni Üye Toplam 73 yazı | 02/06/2014 : 10:26:08 ![]() kkurtt Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Mühendis |
blackops Üye Toplam 711 yazı | 02/06/2014 : 11:26:11 ![]() kardeşim danışman kullanıpta gereken organizasyonu sağlayıp batanı görmedim ama siyasete bulaşıpta batanı çok gördüm.. Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer.. Yerleşim : Türkiye / De | Meslek : Diğer |
arikaya Yeni Üye Toplam 99 yazı | 02/06/2014 : 11:56:43 ![]() arikaya Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Mühendis |
jenerator Üye Toplam 223 yazı | Arkadaşlar yorumları okuyorum bunlardan yorum ticari yorumlar olamaz olsa olsa dedikodu olur.Batan insanlar batmaları ile ilgili hiç öz eleştiri yapmazlar ve daima başkalarını suçlarlar,halbuki gerçek öyle değildir.Siyaset batmanın ve çıkmanın sahte yönüdür,bunları gerçek ticaretle eşdeğer tutulamaz,çek ve senet bu ülkede olmazsa olmazdır dışlayamazsın,Sen analiz yapamıyorsan istatistikle ilgili değilsen ,iyi bir gözlemci değilsen vesselam bilmediğin birçok ticari gerçeğin farkında değilsen,hiç bu işlere girme sende işi şansa bırakanlardan olursun.Hayat şansa bırakılmaya gelmez.Başarılar dilerim. Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Ticaret |
abitgulistan Üye Toplam 216 yazı | işletmecilik, yönetim, satın alma, muhasebe , organize etme, insan ilişkilerinde iyi , gelişmeye ve öğrenmeye meraklı olmalı, İşletme bilgisi ne kadar geniş olursa elinde veri olursa o kadar İsabetli kararlar alır her konuya sizin ulaşma gibi bir olanak olmadığından işini iyi yapanları yanınızda bulundurun yada danışın en iyi bildiğiniz işi yapın derim Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Danışmanlık |
escapetoparadis e Yeni Üye Toplam 12 yazı | Başarılı olman için şart 2 gerekli ... 1- cesaret 2- duygusallığı evde bırakmak.. gerisi zaten bunlarla bağlantılı Just Do iT... Never Lose Hope..._ Torul'lu Yerleşim : İngiltere / Cambridge | Meslek : Diğer |
fars_59 Yeni Üye Toplam 62 yazı | 10/12/2014 : 03:54:28 ![]() Merhabalar Tekirdağ Merkezde yaşıyorum kamu personeli olarak görev yapıyorum daha önce ticari geçmişimiz oldu üniversite felan derken askerliği geçiştirdik mevcut kredilerim askere gitsem maaş alamayacağımdan dolayı ödemelerim askıya kalacak bundan dolayı bedelli askerlik yapmak zorundayım. Ww Caddy aracım var Toptan Endüstriyel Temizlik Ürünleri satışı yaptım daha önce bu iş üzerine veya gıda üzerinde sıcak satış yapabileceğim bir ek iş arıyorum vardiyalı çalışıyorum mevcut işimde esnek çalışma saatlerim mevcut; ek iş yapmak için gerekli zamanım var, potansiyel var girişimci bir ruha sahibim, yeniliklere açığım kendi bildiğim iş üzerinde pazarlayamayacağım ürün yoktur. Üretici firmaların desteğini bekliyorum. çok fazla bir para beklentim yok benim aylık belli kredi taksitlerimi ödeyebiliyim yeterli firma elemanı olarak çalışırım bayisi olur farketmez hem ürünlerinizi geniş yelpazede dağıtımını yaparım yeni bir pazar açılmış olur kendinizin bu bölgede gerçekleştirmek istediğiniz pazarı bir pazarlamacıya araç sigorta para ve yapacağınız yatırımla ancak bir nebze yol alabilirsiniz benim zaten hali hazırda mevcut müşteri potansiyelim ve geniş çevrem mevcuttur. Tekirdağ merkez il ve ilçeleride dahil olmak üzere sadece bildiğim işi yaparım Endüstriyel temizlik ürünleri gıda plastik temizlik kağıtları ve sarf malzemeleri sıcak satış yaparım al gülüm ver gülüm destek verecek yeniliğe açık firmalar cevaplarınızı bekliyorum. Herkese iyi çalışmlar diliyorum ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır. Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Memur |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | ![]() ![]()
Başarma isteği yapınızda olmalı Maya olmadan Yoğurt bile olmuyor arkadaşlar.. "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
fatih_3068 Yeni Üye Toplam 54 yazı | 27/12/2014 : 04:28:43 ![]() AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...! Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
xkaanx1995 Yeni Üye Toplam 8 yazı | 21/02/2015 : 19:11:06 ![]() girişimci dediğin risk alabilmeli ve girişken olmalı pısırık olursan hiçbi iş yapamazsın hevesini kırmak istemiyorum iyi soru sormuşsun. kaanC Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Ticaret |
Birliktenkuvvet doğar Yeni Üye Toplam 1 yazı | 11/04/2015 : 23:14:47 ![]() Yaptığınız değerli yorumlar için teşekkür ederim.Bu konuda tecrübeli abilerimiz daha fazla görüş bildirirse faydalı bir konu olur. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
salihcabuk Üye Toplam 113 yazı | Gerçekten Başarmak İçin Öz Eleştiri Olmalı İnsanda...Buyur İzle http://www.dailymotion.com/video/xu5j7j_basarisizlik-zirvesi_news Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
altinzen Yeni Üye Toplam 25 yazı | Başarılı olmak için öncelikle cesur ve çalışkan olmak gerekir Yerleşim : Türkiye / Ada | Meslek : İnternet |
transfermatik Üye Toplam 405 yazı |
ben buna katılmıyor cesur ve çalışkanlığın yanında paranında olması gerekli. cesursun işi bırakıyosun ve çalışkansın ama iş yeri açacak paran yok ozaman olmuyor işte hiç bulmadık bir iş fikri bulacaksın. http://www.hediyealmarehberi.com/ bunun gibi https://www.youtube.com/watch?v=XNwNMiBOFqA Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Ticaret |
merve vural Yeni Üye Toplam 2 yazı | Merhabalar, girişimcilikte başarı elde etmek için yazı dizimi okuyabilirsiniz... http://webmaster.kitchen/girisimcilik-nedir-ne-degildir/ Yerleşim : Türkiye / Isparta | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
ertcom Üye Toplam 110 yazı | 07/07/2016 : 16:23:33 ![]() kesinlikle sadece tek bir özellik, biraz akıl :) Akılını kullan deneyimli kimselerden yararlan Aklını kullan fırsatları gör Aklını kullan başarılı olmanın formülünü bilen birilerine sor Bu arada başarılı olma konusunda akıl danışmak isteyenler mesaj gönderebilir, vaktim olduğu kadarıyla yardımcı olurum supermann Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
arnold29 Yeni Üye Toplam 1 yazı | Arkadaşlar atık alarak hem çevreye fayda dağlayan hem de ayda % 14 ten başlayıp %50 ye varan gelir getirici bir iş istermisiniz. Ayrıntılar: https://goo.gl/5HSbpR Yuk Yerleşim : Türkiye / istanbul | Meslek : Yöneticilik |
Ibo23 Yeni Üye Toplam 11 yazı | 03/09/2016 : 22:32:16 ![]() Sadece istek!!! Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Esnaf |
CEMİL OZAR Yeni Üye Toplam 47 yazı | Başarılı Olmanın Koşulları 1) Bir şeyi gerçekten istemek. (ARZU) 2) Sana engel olabilecek durumları öngörmek. (ÖNGÖRMEK) 3) Problemlerin seni daha iyi yerlere getireceğine olan inanç (PROBLEM ÇÖZMEYE İSTEKLİ OLMAK) 4) Tek bir noktaya odaklanmamak. Alternatifler üzerinden de yoğunlaşmak. (ÇOK YÖNLÜ DÜŞÜNMEK) 5) Fırsatları kaçırmamak. Teklifler,yeni fikirlere açıklı vb. (FIRSATÇILIK) 6) Kararlı olmak. Hedeflediğin yere ulaşmak için var gücünle uğraşmak (KARARLILIK) Ben genel olarak bir yerlere gelen insanların hayat hikayelerini merak ederim. JACK MA, STEVE JOBS, LARRY PAGE & SERGEY BRİN vb. baktığınız zaman yukarıdakilerden tamamı bu insanlarda mevcut. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam |
medsaglik Yeni Üye Toplam 3 yazı | Sadece Öz güven ve para Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Sanayici |
canmustafa Yeni Üye Toplam 3 yazı | 07/03/2017 : 15:00:43 ![]() CMBC Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
TayfunONB Yeni Üye Toplam 5 yazı | ![]() ![]() batanlar her boku kendileri bildiği için batıyor.
LA İLAHE İLLALLAH Yerleşim : Türkiye / izmir | Meslek : Elektrik / Elektronik |
TayfunONB Yeni Üye Toplam 5 yazı | ![]() ![]() bir tanede türk söyleseydiniz başarılı insanlardan bizim coğrafyamıza daha yakın olurdu.. arkadaş şimdi steve jobs u örnek alsın mesela.. teknolojik ürünler üretsin.. ve bunu dünya pazarına sunsun filan...
LA İLAHE İLLALLAH Yerleşim : Türkiye / izmir | Meslek : Elektrik / Elektronik |
TayfunONB Yeni Üye Toplam 5 yazı | 16/06/2017 : 00:44:24 ![]() sermayen olacak kardeşim.. Kabiliyetin olacak...sermayene göre işe gireceksin.. boş lafı sevmem! net olacağım. 100 TL de bir sermayedir. Utanmayacaksın 100 TL lik limon al.. pazarda sat 125 TL ile eve dönebiliyorsan her işi yaparsın sen.. 98 TL ile eve gelirsen... 125 TL ile gelene kadar tekrarla.. yok olmuyosa.. Git pazarda çırak ol... mantığı anladın mı? Bir merdiven yukarı çıkacak becerin yoksa! Trilyonunda olsa değişmez! 2 merdiven aşağı inmeyi bil! kimse aynı değildir. Önce kendi kabiliyetini ve seviyeni bul.. Herşeyi satabileceğine ikna olana kadar al ve sat! bunun okulu yok! hikaye hepsi..pazarlama strateji kıl yün... bunu kendin öğreneceksin... Bunu öğrendiğinde 100 TL lik limonu 150 TL ye satabildiğin gün! oldun sen.. istediğin işe gir. Başarı sana kendi gelecek... LA İLAHE İLLALLAH Yerleşim : Türkiye / izmir | Meslek : Elektrik / Elektronik |
AB_Ticaret Yeni Üye Toplam 17 yazı | 16/06/2017 : 01:24:47 ![]() Birtek şeye gerek var oda sağlam çevre gerisi hikaye kim ne derse desin benim için boş. Herzaman bir fırsat vardır, eline geçen fırsatları değerlendirmesini bilene... Yerleşim : Belçika / Anvers | Meslek : Esnaf |
ketenci Yeni Üye Toplam 3 yazı | 25/01/2018 : 05:05:13 ![]() ÖZGÜVEN,RISK ALMA CESARETI,STRES ALTINDA CALISMA KABILIYETI,SAGLAM BIR TAKIM ( YANI FIRMA ICINDE SENI DOLANDIRMICAK GÜVENEBILECEGIN INSANLAR),PARANDA VARSA SENI KIMSE TUTAMAZ ..BASARILAR.. A&KETENCI Yerleşim : Avusturya / Linz | Meslek : Diğer |
onur60 Yeni Üye Toplam 64 yazı | 27/02/2018 : 13:43:56 ![]() Gelecekse el getirir yel getirir sel getirir , gidecekse el ***ürür yel ***ürür sel ***ürür... Mevlana Yüzde 70 bundan ibaret geriside kazanmaktan çok düzgün yatırım ve elindekini tutup giderleri kısmak. GençGirişimci Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Mühendis |
mezun Yeni Üye Toplam 67 yazı | merhaba dostum gıda firması uluslararası türkiye genelinde çalışırım 5 günde 2000 dolar oturduğun yerde sürekli kazanmak istersen bilgileri sedatbaba1935@hotmail.com alın terinle kazan ilerle 6 cı gün demez her 5 günde 2000 dolar sedat Yerleşim : Türkiye / Nevşehir | Meslek : Elektrik / Elektronik |
MUCİT Yeni Üye Toplam 42 yazı | 12/08/2018 : 23:57:23 ![]() şans olmalı... Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... " Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Elektrik / Elektronik |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |