İlk mesaj
Gelecek İçin Yeniden Yapılanma
Konu Kapandı Tşk Arkadaşlar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumB
Üye711 yazı
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
M
Yeni Üye28 yazı
ya hudey
C
Üye158 yazı
Ben mersinliyimde,Mersinin nereleri karışıkmış ben onu anlayamadım.Bilmediğim biryer mi var mersinde? Şüpheye düştüm şimdi.Tabi kenar mahalleleri bilemem o başka.
Her büyük şehir gibi burasıda. Siz bana karışıkmış vesayreden ziyade,memurlar nerde oturur, öğrenciler nerede oturur ,yeni tayin memur hangi muhitte ev baksa iyi olur gibi sorular sorsanız daha makbüldür bence.
Memur ve öğrenci kesim genelde mezitlide oturur.
I
Yeni Üye17 yazı
Milleti iyidir, kimse kimseye karismiyor. Turk veya Kurt bizim icin sorun olmaz... Ticaretin irki yokdur.
Osmanli Devletinde bir suru millet vardi, herkes herkese saygi gosterirse hic birsey olmaz.. Bir tek Hainler afedilmez.
D
Yeni Üye5 yazı
ben Adanalıyım her yaz mersindeyiz.pozcu mezitli ve susanoğlu,tece bildiğim yerler iyi,karışık da değil.her duyduğunuza inanmayın,kimseye karışmazsanız kimsede size karışmaz.
E
Üye193 yazı
cvplarınız için tşk arkadaşlar. haftaya tayin isteyeceğiz. ona göre fikir almak istedim. karışık kelimesinden maksat malum istanbulun Güngören, Esenler, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa,Alibeyköy, İkitelli, Kanarya, Tarlabaşı, Sultanbeyli. gibi yerlerine gidiş var ama dönüşün olmaya bilir. mersindede haberlerde duyduğumuz kadarı ile çok olmamakla beraber bazı olaylar oluyor. maksadım gidipde direk o semtlere tayin istememek.
J
Üye223 yazı
20/06/2014 : 11:18:34#7
Web sitesi
Alıntı
Merhaba arkadaş,toki bloklar hariç istediğiniz semtte ikamet edebilirsiniz,selamlar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz