Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Altın Ve Gümüş Takılar

BaşlatanErkan KartalTarih31/05/2014 11:10:59Yorum30

İlk mesaj
Üye145 yazı
Arkadaşlar değerli madenler ile kolye. küpe yapıyorum. toptan olarak yurt dışında kime satabilirim.yada bu tarz bi iş ile uğraşmak isteyen varmı ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
Yeni Üye50 yazı
Fiyat ve Model resimleri gönderirseniz ilgilenelim. Saygılarımla.. Mail dmbostanci@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye145 yazı
Mehmet bey bilgilendirme mailini gönderiyorum .. İlgilenirseniz tekrar iletişime geçebilir ürünler ve fiyat hakkında görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı

Dubai pazarı için düşünebilirsiniz. Dubai de yaşayan yeğenimin verdiği bilgiye göre takı konusunda çok geniş bir pazar.
İstanbul da iseniz buranın pazarı ile ilgili ,ürünlerinizi görüp bir çalışma yapabiliriz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye65 yazı
Fiyat ve Model resimleri gönderirseniz ilgilenelim. Saygılarımla.. Mail bilgi@antepdukkani.com
www.antepdukkani.com
Gaziantep yöresel ürünleri

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Ynternet
Üye145 yazı
Arkadaşlar istekde bulunan herkese mail ile bilgilendirme yapılmıştır

Yeni Üye84 yazı
ürün kataloğu ve fiyat lütfen kecap01@hotmail.com
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk
Üye145 yazı
Selçuk bey bu gün için size bir liste gönderiyorum..

Üye121 yazı
Resim gönderirseniz sevinirim.En büyük pazar mekke ve medinedir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
Evet mekke medine pazarı çok geniş orada faaliyet gösteren herkes güzel kar elde ediyor.. Daha öncesinde yüklü miktarda mal gönderdim..

Üye145 yazı

Celal bey size ulaşabileceğim telefon yada mail adresi rica edebilirmiyim..

Yeni Üye53 yazı
Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz. Bayilik şartımız bizim konseptimiz le dükkanızı açıyorsunuz haziran sonuna kadar bayilik ücreti almamaktayız.stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz %30 ve %10 esanslı elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. KAr marjlarımız şişe başına %60- %90 arasındadır.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye145 yazı
Güncel yazı

Üye121 yazı
Arabistan Hac ve ümre pazarına açıl.En büyük pazar orada

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
Haklısınız Celal bey ,, Orada bu işi yapabilecek yada ticaret yapmak isteyen biri ile tanışmam gerek.
Ben direk olarak oraya gidip bunu pazarlayamam.. Ama Türkiye ve Arabistan arası sıcak ticaret yapan arakdaşlar vardı daha önce onlarla ciddi bir çalışma içine girmiştik

Yeni Üye5 yazı
İyi günler! Daha önce yurtdışı ile çalışmanız oldu mu? Bana Kazakistandan soran arkadaşlar var. İsterseniz telefonla görüşe biliriz. Benim tel numaram 0545 510 17 18
m

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye145 yazı
gerekli bilgileri gönderiyorum murat bey

Üye639 yazı
MEKKE-İ MÜKERREME/MEDİNE-İ MÜNEVVERE DE BU İŞLER ÇOK GÜZEL OLUYOR.
GİDİP GEZMENİZİ VE DİNİ VECİBENİZİ YERİNE GETİRMENİZİ BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURMUŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU TATMANIZI DİLERİM.
SAYGILAR
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
evet mekke ye ürün gönderiyorum. orada gerçekten güzel bir pazar var.. ama burada ki işlerimin yoğunluğu yüzünden artık dışarı çıkamıyorum. Oralarda bunu pazarlayacak kar ortağı arıyorum

Üye567 yazı
Engin Kartal biz yurt dışına gümüş takı satıyoruz. Ürünlerinizin bilgilerini novafinans@gmail.com adresine gönderebilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Üye145 yazı
gerekli tüm bilgileri gönderdim bilginize..

Yeni Üye30 yazı
belçikadayım modellerinizi ve fiyatlarınızı görmek isterim...

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Mimar
Yeni Üye25 yazı
Ürün bilgilerini mail yoluyla ulaştırabilir misiniz? e-ticaret projem vardır, değerlendirmek isterim.

cengizhanbayir@gmail.com
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul