Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Transfer Ve Rent A Car

BaşlatanICONICTarih20/05/2014 01:55:13Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye51 yazı
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar.Şuan 2 adet vito 1 adet insignia aracım var transfer işi yapmak veya kiralama işi yapmak istiyorum.Bu araçlarımı şuan için nasıl değerlendirebilirim?Bir kaç araç daha ekleme gücüm var ne tür araçlara yönelmeliyim?Cevaplarınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye94 yazı
Tanınmış seyahat acentaları ile veya otellerle görüş.
Sana müşteriyi bulsunlar. Sen 100TL istersin otelden, isterse onlar 150TL satsınlar. En azından kiralayanlar belirli kişiler olur. Senin de kafan rahat eder.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye51 yazı

İşte hocam o iş verenlerle görüştüm ancak geri dönüş alamadım.Otellere fiyat yolladım.İngilizce bilen şöförler mevcut ama malesef iş yok.Günlük 150 dolar kazanabilsem keşke..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye49 yazı
araçları turizm bölgelerine yönlendirmeyi düşünebilirsiniz. fethiye,marmaris,bodrum,didim,kaş,kalkan, buralarda havalimanı tranfer çok popüler. ordaki turizm acentası küçük veya orta firmaları ortak çalışma önerebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
Yeni Üye94 yazı
merhaba

2 yıl müşteri ziyaretleri için araç kiralamak istiyorum. İnsignia kaç model acaba? full paket mi? navigasyon üst açar vs.. ve rengi..

2 yıl için aylık fiyatı nedir acaba?

saygılar iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye51 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - leo091
her sabah saat 7de thy ucagi sabiha gokcen ve ataturk havalimanina yuzlerce arap turist getiriyor ozellikle yaz aylarinda gunde 3-4 sefer yapiliyor nerdeyse her 5 saatte bir ucak gidiyor havalani cikisinda arapca bir tabela yaptirsan bos durmazsin birde cikista insanlarin gorecegi yerde ufak bir ofis bir kac dilde reklam yapsan araclar bos durmaz benim tanidigim arap turistler var gunde 150 dolara vito kiraladiklarini soylediler soforlu..
benim arapcam var vitom olsa yapardim
[/quote

Hocam numara veya email birakirsaniz sizinle is konusunda konusmak isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk