Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Matbaaci Var Mi Aramızda

BaşlatanerdemozcanTarih10/05/2014 19:35:26Yorum9

İlk mesaj
Arkadaslar ben ingilizce ogretmeniyim ve aklimda bir soru bankadi kitabi hazirlamak var.Dusundugum ozellukleti asagida paylastim. Bilen bir arkadas maliyet konusunda bir fiyat verirse fikir edinmis olurum.
Sayfa sayisi:260 yani 130 yaprak
Kagit 1. Hamur 80 gr
Baski tek renk siyah
Cilt-kapak:amerikan cilt. Parlak selefon amerikan bristol
Adet 1000 adet ayrica 5000 adet icin de fiyat alabilirim
www.kazancfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Erdem Bey,
Ebatini yazarsaniz fiyat verebiliriz
Selim

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
A4 ebatinda olacak selim bey
www.kazancfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen

merhaba @erdemozcan özel mesaj gönderdim.lütfen mesaj kutunuzu bakınız.
Omega Reklam Matbaa Promosyon Ürünleri
0232 250 62 49

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Matbaacy
Hocam verdiğiniz fiyat çok yüksek. Şuan için gelen en iyi teklif 5000 adet için 10 000 ve 1000 TL adet için 4000 TL
www.kazancfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen
hocam söylediğiniz fiyatlar bastırcağınız kitabın kağıt masraflarını bile karşılamaz.dikkatli olun bence.
0232 250 62 49

Ben şöyle hesap yapıyorum kabaca. Tabi ki bu işlerde kabaca yapılmaz ama işte fikir vermesi açısından.
5000 Adet için 10.000 TL demek 1 kitap için 2,00 TL fiyat demek.
130 Yaprak dendiğine göre.
Bildiğimiz A4 fotokopi kağıtları 5-7 TL gibi ortalama 6,00 TL dersek (her top 500 yaprak) 130 yaprak fiyatı 1,56 TL
2,00 Tl den geriye kalan 0,44 TL bu fiyata baskısı,ciltlemesi,cilt kapağı,işçiliği,elektrik,boya vs. çıkarması çok zor gibi geldi bana.
Yani düz mantık olarak baktığımızda bence hantaidevelopment arkadaşımıza hak veriyorum.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
erdem bey ozelden attim teklifi
bilginize

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
kesinlikle size katılıyorum bulnes.şunu henüz hesaba ile katmadınız.daha bunun a4 kağıdı dışında kapağı var.kapaklar 300 gram amerikan bristol olcak.yani fiyat vermesine herkes ucuz fiyat verebilir.fakat yarın iş bitince üzülürsünüz.80 gramlık kağıtlar bakarsınız 60 gram.hatta bakarsınız 1. kalite bile değil atık kağıttan mamüldür.ciltleri 1 açışta yaprak yaprak dökülür.atalarımız çok güzel söylemiş ucuz etin yahnisi yavan olur diye...
0232 250 62 49

slm. arkadaşlar bizim işimiz Türkiye ırak arası nakliyat-gümrükleme aktarma ve kargo işleri 0532 426 8173-0541 3737172 tüm arkadaşların bilgilerıne sunulmuştır

Yerleşim Türkiye / Silopi ?yrnakMeslek Ticaret