Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kısacık Bir Hikaye Çünkü Tamamı Gerçek ( !!)

BaşlatanmrfTarih07/05/2014 18:58:06Yorum8

İlk mesaj
Üye206 yazı
SELAM LAR BEN ISTANBULDA YASIYORUM VE SU SIRALAR EMLAK ISLERI ILE IC ICEYIM COK HIZLI VE BIR OKADAR DA KARLI BIR SEKTOR TABI UGRASTIGINIZ ISI BITIREBILIRSENIZ SU GUNLERDE PIYASADA FAIZLER YUKSEKTE OLSA ARZ DA VAR TALEPTE
NEYSE HIKAYE SU GECTIMIZ HAFTA COK YAKIN ARKADASIM ELINE BIR MIKTAR PARA GECTI VE NE YAPACAGINI BILMEDIGI ICIN BANKADA HESAPTA TUTUYORDU UZUN ISRARLARIMIZ SONUCUNDA BIZI DINLEDI VE ONA PARASINA UYGUN KUCUK BIR YER SATIN ALDIK VE ICERSINI DEKOR ETTIK COK KISA BIR ZAMAN ICERSINDEDE SATISINI GERCEKLESTIRDIK DETAYLARA GIRMIYORUM CUNKU BUKARAD HIZLI VE KOLAY OLMADI INANIN AMA KISA ZAMANDA PARASINI INANIN IKI YE KATLADI VE SU ANDA YANIMIZDA HEP YENI YER ARAYISINDA IS SU ALINAN G.MENKUL 50.000 TL ICINE HARCANAN TADILAT MASRAFI 15000 TL YANI MALIYET 65 000 SATISIMIZ 135.000 TL VE 1.5 AYIN SONUNDA SATILMIS OLAN YERIN FIATI 125.000 TL

İŞTE İŞ BUKADAR KOLAY VE BASIT BIR IS !!!!!!!!!!!!!!!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye53 yazı
Hocam ALLAH kazandığınız paranın bereketini versin.fakat böyle güzel para kazanılan bir işin tekrarı zor olur.ha inşallah dahada çok olur, ama dikkat edip o heyecanla fazla saldırıp eldekinide kaybetmemek lazım.yani kazanç çok diye riske fazla girmemek lazım sonra sıkıntı yaşanabilir.temkinli olmalı.RABBİM hepimizin işlerini helalinden,bol, bereketli, eylesin inş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye711 yazı
evet bu dediğiniz yapılabilir hatta daha önce de söylenmişti forumda ordada söylediğim gibi yerden yere değişiyor mesela bizim buralarda bunu yapamazsın kimse kolay kolay almaz çünkü alınıp tadilat edilip satılacak yeri iyi seçip yapmak gerekir.

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı

bu işteki kar bukadar kolay ve basit değil,, önemli olan sizin 50000 tl ye bulduğunuz daireyi bulabilmekte. parayı kazandıran esas olay, emlakçının kelepir olarak bulduğu daireyi o an parayı bastırarak almasında. cebinde 65000 tl si olan herkes bu işi yaparmı yapamaz.. bunun için kelepire düşmüş evleri sürekli emlakçıların yanında gezerek bulması gerek, tabi emlakçının parası yoksa ve kendisi almayacaksa..
yvz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen
Üye410 yazı
sn mrf istanbulda 50000 tl ye gayrimenkul nerede buldunuz ? bu rakkama gecekondu bile vermezler yok çok kötü bir muhit in kötü bir gayrimenkulü ise 125000 tl ye nasıl sattınız? ( ne kadar tadilat yapsanız bile bu kadar kar hiçbir gayrimenkul alım satımında olamaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye206 yazı
slm lar arkadaslar ben maltepe küçükyalıdayım eger varsa bu tarz arayınız elbette yardımcı olurum boyle yerlerı bulmak almak ve hatta satmak tabıkıne hıcte kolay degıl bır ıkı gunluk buır ugrasta degıl hatta hıc bır ıs bu kadar kolay degıl fakat ımkansızda degıl atmaca hıc degıl hepsı gercek bahıs konusu olan yer 50 bındı ve satıldı su anda benzer bır yerım var 85 m kare konbılı 10-14 yıllık bahcekatı hıse tapulu faıt 125 ıstenıyordu 110 hazır durumda alan arkadas 5 bın tl masraf yapacak ve 155 000 tl okullar acıldıgında verecek denemesı 110 bın tl hadı buyrun !!!!!!!!!!!!!!!!1
murat (xxmrf@hotmail.com)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye410 yazı
sn mrf hisse tapulu bahçe katı ve 85 m2 ( bence 70-75 m2 gibidir ya neyse sizin dediginiz olsun ) eski bir dairenin fiyatı 110 olması hiç cazip olmadıgını düşünüyorum ,hisse tapulu bir yerin satışı oldukça zordur ,ayrıca kentsel dönüşüme girse 85 m2 yerin size ne kadarı düşer (malum ev yasal m2 nin üzerine çıkmışki iskan alamamış ben sana 170m2 çatı dublexi göstereyim 270 yazıyor ancak daha uyguna alınır senin kinden çok cazip ancak satılmıyor nedeni hisse tapu
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-cadde-emlak-tan-maltepe-altaycesme-mahallesin-de-170-m2-4-plus2-166092023/detay

Üye206 yazı
bahse konu olan yer eskı degıl genc bına yaklasık 10-12 yıllık yer konum olarakta 63 e cok yakın sızın eskı ofıse dıyebılırım ıcı bakımsız ve konbılı sadece toprak tapu bundan daha kotu yerlerın daha ıyı rakamlara satıldıgını ben bılıyorum yakınlarında bır alsatcının 30 m kareden yaptıgı abartılı yere 145 ıstenırken bunu goren tereddutsuz gelıp alır ?????????*

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye410 yazı
benim eski ofis derken ? siz yanlış anladınız ben emlakçı degilim o yer arkadaşımın o yüzden biliyorum şahsen ben bu tür yer için riske girmem