Ben toptan çay alıp kendi markamla paketleyip internetten satmak istiyorum. Paketleme için yasal olarak neler yapmak gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap için teşekkürler. Peki fason yaptırdığımda gerekli izinleri paketleme yapan kurum üzerinden mi halledeceğiz. Yani ben sadece çayı vericem gerisine karışmıycam mı ?
ambalajı sizin hazırlamanız lazım,daha doğrusu türk gıda kodeksi etiket yönetmeliğine uygun bir ambalaj yaptırcaksınız matbaaya.önemli olan gıda üreticisi olarak fasoncu firma ve açık adresi yazacak,dağıtıcı firma olarak da sizin bilgiler yer alacak.ister şahıs firması kurun ister tüzel hepsi olur.iş ciddiye binerse daha detaylı anlatabilirim konuya hakimim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz