Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Araba İle Uçurtma Satmak

Başlatanhasan ünalanTarih04/05/2014 13:14:39Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye60 yazı
s alykm.Brandalı kia bongo bir kamyonetim var.yazın işlerim genelde düşük oluyor.Toptancısından renk renk desen desen uçurtmalar alsam insan akışı olan bir yerde bunları aracın muhtelif erlerine süslü bir şekilde asarak satış yapsam tutarmı sizce.tabi piknik alanları mesire yerleri de denenebilir.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye54 yazı
daha çok boş arazilerin olduğu ve yüksek yerleri tercih etmen lazım tutabilir Allah kolaylık versin
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye658 yazı

Istanbulda isen Eyüp feshanede çamlicada yap bunu
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye48 yazı
aynı işi bende yaptım kar ı cok güzel rüzgar oldugu zaman kapış kapış satılıyo lakin dediğim gibi rüzgar oldugu zaman aksi takdirde ilgi görmüyor pek bol şans ..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Turizm
Üye711 yazı
okul önlerinde veya yakın yerlerinde satmaya çalış bence

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
peki özellikle anadolu yakasında nereler var die sorsam.çamlıca beledie tesisi olduğu için pek sattırmazlar sattırsalarda orda çocuklar pek uçurmaz gibi gelior

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
tekrar tekrar rahatsızlık veriorum kusura bakmayın uçurtma yanına futbol topu balaon gibi şeyler koysak nasıl olur.yada başka tavsiyeleriniz varmı

Yeni Üye49 yazı
uçurtmayı boşver bence. odun ateşinde çay demlenen semaverler var ya, onlardan alıp kemerbugaz göktürk mesire yerlerinde özellikle cumartesi pazar sat derim. elde ettiğin kâr bütün hafta yetecek düzeyde olur. o ürünleri de en ucuz tahtakalenin girişinde bulabilirsin. kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye60 yazı
uçurtma ile beraber bir çok çeşit koymaya karar verdim.ucuz oyuncak ve piyasada ki fiat konusunda araştırma yapıorum inş bir iki haftaya başlamış olurum.sizce hangi tarz oyuncaklar daha fazla satılır

Üye711 yazı
kızlar için barbi bebek erkekler için boncuklu tabancadır galiba

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
merhabalar ben çakmak spotçusuyum

aramızdaki çakmak servisine çıkan arkadaşlara çakmak tedarik etmek isterim. ancak özellikle belirtmek isterim ki minimum siparişler hep koli bazında olmalıdır. 2 paket şundan 3 paket bundan tarzı satış yapamamaktayım.

elimde mevcut olan çakmaklar ve fiyatları

taj : 14,00
baide : 13,00
bic : 43,00
clipper pocket : 48,00
clipper brio : 35,00
clipper fit : 42,00
maxis çift silindir : 35,00
tokai : 45,00

koli içleri 20 li olduğu düşünülmelidir. fiyatlara kargo yansıtılmamıştır. istediğiniz kargo ile karşı ödemeli gönderilir.
bulunduğunuz bölgede ambar çalışanlar varsa çok çok uyguna gönderilir.
3 koli 10-12 lira gibi örneğin.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye60 yazı
su tabancası,tüfek,arabalar,mutfak setleri,bebekler ve bir çok farklı oyuncak aldım inş ilk satış deneimi için fırsat kolluorum