Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Polyester

BaşlatanjeneratorTarih24/04/2014 14:06:34Yorum7

İlk mesaj
Üye223 yazı
polyester ve fiber karışım kalıplarıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarla görüşü olan varsa bildirsin lütfen.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye32 yazı
Bu konuyla ilgim yok ama belki bir kelime bile bazen başka bir fikir çağrıştırır diye yazıyorum.
Güneydoğuda su sıkıntısı olduğu için hemen her evde su deposu kullanlır. 1-2-3-5 bin litrelik depolar.Başlı başına bir sektör olmuş durumda.
Eskiden sacdan yapılırdı ama artık hemen herkes polyestermi fibermi artık bilmiyorum döküm depoları tercih ediyor.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dekoratör
Üye223 yazı
Ben polyester ve kalıplar hakkında bilgisi olan varmı diye sordum.

Yeni Üye32 yazı

Şimdi ne demek istediğinizi anladım o konuda bilgim var kartonpiyer kalıpları ürettiriyorduk ama üslubunuz hoş olmadığından artık cevap vermeyeceğim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dekoratör
Yeni Üye1 yazı
polyester kalıpları kendim yaparım ayrıca elimde bir çok kalıp var işine yarasa görüşürüz antik dekor adında sutun badostrat baba vs

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Serbest meslek
Yeni Üye39 yazı
Merhaba; Ürün modellemesi ve kalıp imalatı yapıyoruz. İlgilenirseniz çalışmalarımızı ve iletişim bilgilerini linkte bulabiliriniz.

https://www.facebook.com/ozgurcnckalip
İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye223 yazı
Özgürbey,çalışmalarınız çok güzel benim aradığım 10x10x3 ölçülerinde dış ortamdan etkilenmeyecek uw dayanımı olan bir ürün yaptırmak istiyoruz bu bir mimari çalışma bu yöntemle yapılabilirmi?demonte olması mümkünmü bilginizi lütfen paylaşabilirmisiniz.iyi çalışmalar dilerim.

Yeni Üye1 yazı
iyi tanıdığım biri var,ne yaptırmak istediğinizi detaylı aktarırsanız görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci