İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Otel Satın Alsak Kaç Yılda Amorti Eder
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumA
Üye216 yazı
05/05/2014 : 10:12:30#1
Web sitesi
Alıntı
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum
G
Üye232 yazı
Otel alsam yeri nerede olsa çalışır, giderleri ne olur, ne kadar iş yaparsam giderleri çıkartır üste kazanç sağlarım,
çalıştırmak için ne tür pazarlama yöntemleri kullanmalıyım, çalıştırabilir miyim olmalı...
Herhangi bir işletme önce çalışacak randımanlı olacak ki sonra kendini amorti etsin...
Ben mi yanılıyorum bu işleri hafife mi alıyoruz genelde anlamadım gitti..
A.Sami Cansu
543 595 34 80
543 595 34 80
A
Üye433 yazı
nerede alacağınıza bağlı olamkla beraber bir sürü detay var amortismanı etkiliyen
ama arzu ederseniz bursa kent merkezinde bir müstakil 30 odalı modern otel var düşünürseniz buyrunuz
05417458595
mustafa
B
Üye711 yazı
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
M
Üye245 yazı
Bence arkadasa yuklenmek yerine konuyu onaylayan editore sormak lazim.
Bu konuyu onaylarken ne dusundu diye sacma sapan laf olsun diye sorulan bir soru nitekim sacma sapan cevaplar verilsin diyede konuyu onaylayan bi editorle karsi karsiyayiz.
Bu konuyu onaylarken ne dusundu diye sacma sapan laf olsun diye sorulan bir soru nitekim sacma sapan cevaplar verilsin diyede konuyu onaylayan bi editorle karsi karsiyayiz.
A
Yeni Üye27 yazı
25/06/2014 : 14:37:59#6
Web sitesi
Alıntı
Kesinlikle dukkan ve konut yatirimina gore cok daha erken amorti eder. otel fiyatida hizli degerlenir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz