Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rent A Car İşi

Başlatanhalikarnas43Tarih30/04/2014 22:48:47Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
rent a car işinde iyi para varmıdır diyelim 2 milyon tl lik araba aldık yada bu paranın bi kısmıyla araba aldık geri kalan parayı yazıhane kirası ve reklama yatırdık .

ben bu arabaları hergün kiralıyabilcekmiyim sanki genellikle boşta durduğu günler olacak gibi geliyor bana . birde bunun bakımı var bozulması var kullanan adam kaza yapıcak falan sigorta parası var . birde eskidiğinde satıp yeni modelini alıcaksın .

ne yapayım karar veremedim rent a car işini anlatabilirmisiniz bana

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye66 yazı
Yap arkadaş araban boş kalmaz kar orani çok yüksek ben 2 arabayla yapiyom 3.arabayi alacam her türlü kiraya verirsin parasını çıkarır şöyle düşün bir ev alıyorsun 120 150. Bin para veriyorsun ayda 500 600 lira kira getiriyor oysa bir araba alıyosun 25 30 bin lira ayda kafada 1500 para istersen telimi vereyim ara konuşalim 0532 762 40 92 metin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye711 yazı
2 trilyon para ile hiçbir Allah'ın kulu rent a car işine girmez ancak aileden gelme bi araç işi varsa ancak o zaman yoksa çok komik olur :=)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye232 yazı

Bütün paranı bir anda bağla**** değil üç beş araba ile başla iş işi getirsin duruma ve ne tür araba istendiğine bakarak sayıyı arttır..
Müşteri konusunda da çok seçici ol, kaskolarını, kiralama sözleşmelerini ihmal etme her şeyin sağlam olsun..
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye82 yazı
bence acele etme . 2 araba ile başla , işin başında dur çok karlı çıkarsın . gözde işlerden biri ;)
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye216 yazı
Oto kiralama işine başlayacaksanız en az 10 araçla başlayın 5 aracın altına başlarsanız sadece giderlerinizi karşılayacak kadar para kazanırsınız, Oto kiralama işi en fazla kar bırakan işlerden biridir fiyat / kira oranı ile ortalama bir araç 3 yılda kendini amorti ederek size 2 el değeri tamamen kar kalır Araçlara kiralama kaskosu yaptırın o zaman kasa anında hiç bir sorumluluğunuz kalmaz uzun dönemli kiralamalarda daha uygun filo olarak verirseniz gelirinizi de garantilemiş olursunuz Aracın bütün bakımları size ait olduğu gibi adrese teslimde yapılmasını önerim kiralamaya verince kredi kartından bir miktar parayı bloke edin sonradan oluşacak durumlar için müşteriden paranızı almanız kolaylaşır arcı teslim ederken de alırken de tutanak tutun Kafanıza takılan sorular varsa bana özelden ulaşmanız durumunda her zaman yardımcı olurum
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye23 yazı
Bence rent a Car işi güzel kâr ıda güzel fakat varsayım üzerinden mi söyledin bilmiyorum ama 2 milyon TL sermayen varsa direk olarak bütün paranla araba alma derim. Yavaş yavaş işe gir yani bütün paranı bu işe yatırma. Ayrıca sen bu işi hangi ilde yapacaksın ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye335 yazı
bende bir ara araştırmıştım gerçekten getirisi çok iyi ancak dedikleri doğru çok asksilikler oluyor özellikle şu aralar suriye sınırı karışık olduğundan araçları suriyeye kaçırıp parçalıyorlarmış hepsini gps ile takip etmek şart...Bir arkadaşım anlatmıştı bir elin beş parmağı aynı değil öyle pislik bela insanlar var ki heran başını belaya sokabilirler mahkemelerde uğraşırsın diye...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye216 yazı
Bahaneleri bırakın kaç tane işletme kurmuşlar yada iş hukukunu ne kadar biliyorlar Kiralık araba ile yapılan hatalar ve gayrimeşru işler kiralayanı bağlar siz sadece her şeyi kanunlara göre yapın kazada sana kalıyorsa kasko ne iş yarıyor Aracı teslim etme de ve almada kontrol edin ondan sonra alın Sadece arac geldiğinde bilgisayardan ceza yediğini de kontrol etmeyi unutmayın
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye2659 yazı
Arkadaşlar iş kurmayı biraz vizyonist bakış açısıyla düşünün Eğer sokak aralarındaki gibi yada tabiri caizse merdivenaltı araç kiralamayı düşünüyorsanız tabiiki aksilikler peşinizi bırakmayacaktır. Kurumsal işleyişi olan , işin gerektirdiği hukuksal düzenlemelere uygun olarak yapılacak rent a car işi neden para kazandırmasın.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama