İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Beyaz Eşya Ve Küçük Ev Eşyaları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorumH
Üye117 yazı
öncelikle acmak ıstedıgın yer ve marka olarak a markamı yoksa uygun fıyatlı urunlermı arıyorsun bunu net olarak kararını verdıkten sonra urun bulma ısı sanırım daha kolay ornek verecek olursak bugun pıyasada 15 lıra cıvarınada utu var ama markası bır arzum tefal phılıps kadar bılındık degıl bu markalardan urun arıyorsan fıyatları en dusuk yaklasık 40 cıvarından baslıyor bu sadece utuyr ornek dahada genısletılebılır
S
Yeni Üye42 yazı
H
Üye117 yazı
istanbul olarak bu işin spot piyasası istoçta dönmektedir bu küçük elektrikli aletler için geçerli büyükler için ise belirli bir kaç spotcu çarsısı olup bilindiği üzere bunlarda genelde nakit yada cok kısa vadeyle calısırlar bıraz zahmetlı olmakla beraber tutturabılırsen oldukca guzel bır ıs anladıgım kadarıyla sen manısadasın manısa cıvarında pek bır yer bılmedıgımden yardımcı olamıyacam ama ızmır sana yakın ordakı uluslararası marketlerı takıp ederek uygun fıyatlı urunler yakalıyabılırsınkı ozellıkle eyluk ayında ızmırde acılacak olan buyuk marketler urun alımında uygun fıyatlı olarak sana faydalı olacaktır
H
Üye117 yazı
S
Yeni Üye42 yazı
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ben bu işi yapmak istiyorum ama çevreden bazı kişiler bana bu iş tutmaz diyorlar, bu işi yapan çok dükkanın olduğunu söylüyorlar ben düşünüyorum bakalım karasızlıkta hiç iyi değil, bu nedenle lütfen benim kararsızlığımı giderecek fikirler bekliyorum
H
Üye117 yazı
acıkcası sunu soylemek ısterım spor olarak calısacaksan ısın kar marjı bıraz dusuktur guclu olmak ıstersende yuklu bır sermaya ıhtıyacı dogacaktır senın ıcın su an spot pıyasada donen maksımum kar marjı yuzde onlar cıvarında olup nakıt para ve cevre bu konuda oldukca onemlıdır vurgulayıcı bır urun yakalıyamazsan su an ıcın bende sana bu ısı yapmanı pek tavsıye etmem her ne kadar az once bazı urunlerde sektorde hareket var desemde su an ıcın sıler durgun dıyebılırım sana bende uluslar arası bır marketın beyaz esya bolum mudurlugunu yapıyorum ve sonuc olarak pıyasanın su ankı kosullarından dolayı bu ısı askıya al derım ama bu senın hevesını kırmasın genede sen bılırsın
S
Yeni Üye42 yazı
sayın Huzur verdiğiniz bilgiler gerçekten benim için çok faydalı oldu teşekkür ederim, sizin aklınızda başka bir iş varmı bu dönemde yapılacak ne olabilir, dün bir arkadaş ile görüştüm çok iyi bir iş fikrine sahip olduklarını söyledi onada arkadaşı vermiş iş fikrini tutmaması imkansız diyor ve önünün açık olduğunu söylüyor, sordum söyleyen arkadaşa nedir bu iş fikri diye bana sana söyleyemem dedi çünkü ben onlardan önce yaparmışım dediğine göre ısrar etmeme rağmen söylemedi işte insanlar böyle arkadaş kendin yapamıyorsan başkası nasiplensin dimi..
A
Üye191 yazı
öncelikle meraba arkadaşım
Başkalarını boşver bu ülkede birçok insan menfatlere göre hareket eder
Yapmak istediğin iş manisada durumu bilmiyorum ama vestelin merkezi orası bu bir avantaj bence ama manisada yapacaksan yapacağın yer çok önemli diye düşünüyorum
Başka iş fikri ise biraz fazla riske girmeni öneririm
Biraz düşün manisada ne eksik ne yapılabilir ne tutar nerede açılır
benim fikirlerim ise
1:eğlence-yiyecek sektörü manisada merkezde veya işlek biyerde bi lokanta gibi yer açılabilir bunun için uygun yeri bulursun sabah kahvaltı menüsü öğlen fasefood akşamda müzikli eğlence reklamını yaparsın uygun fiyatlarla iyi pazarlamayla imkansız diye bişey yoktur burda önemli olan hitap edeceğin kitle ve dükkanın yeri olacaktır...Başarılar diliyorum kardeşim kolay gelsin
Başkalarını boşver bu ülkede birçok insan menfatlere göre hareket eder
Yapmak istediğin iş manisada durumu bilmiyorum ama vestelin merkezi orası bu bir avantaj bence ama manisada yapacaksan yapacağın yer çok önemli diye düşünüyorum
Başka iş fikri ise biraz fazla riske girmeni öneririm
Biraz düşün manisada ne eksik ne yapılabilir ne tutar nerede açılır
benim fikirlerim ise
1:eğlence-yiyecek sektörü manisada merkezde veya işlek biyerde bi lokanta gibi yer açılabilir bunun için uygun yeri bulursun sabah kahvaltı menüsü öğlen fasefood akşamda müzikli eğlence reklamını yaparsın uygun fiyatlarla iyi pazarlamayla imkansız diye bişey yoktur burda önemli olan hitap edeceğin kitle ve dükkanın yeri olacaktır...Başarılar diliyorum kardeşim kolay gelsin
ALIENWARE
H
Üye117 yazı
bende aragonun fikirlerine katılıyorum su anda en gozde sektor yıyecek uzerıne olusacak bır fastfood ama katılmadıgım bır nokta vestelın ana merkez olması konusu manısa nasıl onu tam olarak bılemem ama bızım pıyasada vestel pek parlak bır marka olarak gorunmez bununla bırlıkte ne kadarlık bır sermayen olduguda onemlı ıs konusunda
C
Yeni Üye13 yazı
C
Yeni Üye4 yazı
www.teknomist.com bu konuda cok iyi hergün kampanyalı ve fırsat ürünleri giriyor
S
Yeni Üye1 yazı
aşar ticaret
B
Üye711 yazı
eğer marka arıyorsan vestel'den şaşma derim garanti servis ağı yönünden ve bi çok yönden çok iyiler ayrıca tercih sebebi oluyor
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
H
Üye117 yazı
Arzum limbo utu 45 arzum tosti tost makinesi 75 arzum rendeci 70 tl
C
Yeni Üye4 yazı
Ünlü markaların bayiliginide alabilirsiniz ama kar marjı düşük uygun fiyatlı sitelerden alıp sayman daha karlı
H
Üye117 yazı
Philips 4870 utu 245 9205 supurge 550 tl
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz