Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

600 Bin Tl

Başlatanayalcn95Tarih28/04/2014 16:47:28Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Merhabalar...

Arkadaşlar hali hazırda bir harfiyat firmamız var, fakat farklı bir iş alanına daha yönelmek istiyoruz. Bulunduğumuz caoğrafya(doğu anadolu) yatırım yapmaya elverişli bir bölge.
Devlet ciddi teşvik ve hibeler veriyor, kalkınmayı destekleyici adımlar atıyor.
Bizde bu hibelerden kendi imkanlarımızı da sürece katarak yararlanmak istiyoruz.
Fakat gireceğimiz sektör konusunda kararsız kalmış durumdayız. Belirli sektörler var kafamızda fakat detaylı bilgiye sahip değiliz.
İş fikri olan veya aşağıda yazan sektörlerden bize yardımcı olabilcek arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

1)solucan gübresi üretimi
2)tavuk gübresi üretimi
3)süt ve süt ürünleri işleme tesisi
4)alabalık tesisi yetiştirme tesisi

TEŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / MuşMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye711 yazı
güzel bi fizibilite çıkarıldıktan sonra süt ve süt ürünleri işleme tesisi olabilir

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
Arkadaşlar değerli görüşleriniz için teşekkürler...
leo091 biz sadece harfiyat işindeyiz inşaat işleri ile ilgilenmiyoruz. Müteahhtilik işlerini bulunduğumuz bölgede ciddi manada yapan bir kaç firma var. Bu firmalar sektörü ele geçirmiş durumdalar. Nihayetinde inşaat işlerini yapmak ciddi bir çevre ister fakat biz hep hafriyat(yol işleri) işleriyle uğraştığımız için şehirde yeterince tanınmıyoruz.

Yerleşim Türkiye / Mu?Meslek Ö?renci
Yeni Üye96 yazı

süt ve süt ürünleri ve kesinlikle sütü kendiniz üretmelisiniz.
Her hafta 5 lt süt tüketiniz, yoğurdunuzu peynirinizi kendiniz yapınız...Serkan Günay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye107 yazı
Merhabalar,
1- Sakarya da üretici firmayım bu gönderdiğim linkte mali verilerimi inceleyebilirsiniz 40.sıradayım.
http://medyabar.com/haber/54412/iste-sakaryanin-gelir-vergisi-rekortmenleri.aspx

2- Yeni bir ürünün imalatına başlıyoruz Tv kanallarıyla da çalışacağız yeni ürün linki
http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech

3- ikinci linkin altındaki tüm videoları sırasıyla izleme imkanınız olursa birçok tv kanalı ile çalıştık.
işimizde zarar etme sözkonusu değil. arzu ederseniz birlikte neler yapılabiliriz birbirimize nasıl faydalı olabiliriz anlamında görüşebiliriz. selamlar...
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye223 yazı
Merhaba 2. link in ürünü piyasada var siz kaçliradan satmayı düşünüyorsunuz?Bilgilendirirmisiniz?
İyon konusuyla ilginç bir konu japonyada iyonize boya var herkes evini bir duvarına sürüyor.Biraz pahalı ondan bir duvar.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye16 yazı
Arkadaşlar konu günceldir yorumlarınızı bekliyoruz?

Üye223 yazı
En kestirme para kazanma: Türkiye için iyi bir cadede fesfut bayiliği al yorulmadan para kazan.
Üretmek satmak çok zahmetli ve bilgi gerektiren konular,kar etmeyi düşümürken zararda edebilirsin,yukarda bahsettiğim işte sana almak istediğin baayilikte
o firmalar sana açmak istediğin caddede oluruna kadar bilgi veriyor,AVM lerde olup olmayacağına karar veriyor fizibiliteyi senin yerine yapıyor.sana para kazanmak kalıyor.

Üye223 yazı
solucan gübresi ile ilgili VERMİKEM bu siyeden bilgi alabilirsin.

Yeni Üye16 yazı
Şu anda en güzel para büyükbaş hayvancılık yani et ve süt ürünlerinde var orta çapta bir entegre tesis kurabilirsiniz Doğu Anadolu buna uygun..Ayrıca benim kendi işim olduğu için hemde harfiyaçı olduğunuz için maden işini öneririm iş makinası sorununuzda yok iyi bir mühendis ve tecrübeli 3-4 kişik bir ekiple krom ya da kurşun-çinko ocaklarından iyi para kazanabilirsiniz ancak bu piyasada bolca bulunun dolandırıcılara dikkat edin çıkardığınız ürünün satışı ve pazarlamasında yardımcı olabilirim saygılar..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye99 yazı
sn ayalcn belirtmiş olduğunuz 4 kalem işten bana en mantıklı geleni tavuk gübresi ve alabalık oldu.solucan gübresini koniks forumlarda okumanızı tavsiye ederim.ilginç konu ama tam andınlatılamadı.fizibiltesi net olarak ortaya sürülmedi bence.süt ve süt ürünleri doğu anadolu için mantıklı .ancak 600bin tl ile olacağını sanmam bu işin.daha yüksek yatırım pazarlama ağı gibi ihtiyaçlar var..alabalık işini yapanları hepimiz biliriz.yetiştirirler ve tesislerinde pişirip satarlar.bunların şehir dışlarına yüklü miktarda balık satanları mutlaka vardır ama ben tanımadım hiç.alabalık genelde tesis başında tüketilir diye düşünüyorum yinede.araştırmak lazım.sonuç olarak organik temele dayalı gübre işleri günümüzde çok revaçta görünüyor.tavuk gübresi hakkında fizibilte yapılabilir diye düşünüyorum.kolay gelsin
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye16 yazı
Güncel

Yeni Üye35 yazı
Sayın viptoptan, otomotiv sektöründe ar-ge projesi ve prototipi tamamlanmış,oldukça rantabıl,patentli bir projenin üretimi için iş birliğine ihtiyacım var. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye35 yazı
Sayın ayalcn95, otomotiv sektöründe ar-ge projesi ve prototipi tamamlanmış,oldukça rantabıl,patentli bir projenin üretimi için iş birliğine ihtiyacım var. Saygılar.

Üye216 yazı
İnşaat işine yap sat yada inşaat malzemeleri işine girmeni tavsiye ederim bildigin konular üstelik
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye35 yazı
Sayın ayalcn95, otomotiv sektöründe ar-ge projesi ve prototipi tamamlanmış,oldukça rantabıl,patentli bir projenin üretimi için fikriniz nedir? tel:0507 365 27 27

Yeni Üye3 yazı
Elimizde 2 adet eskavatör 5 adet mercedes çift çeker kamyon bulunmaktadır. ister taşeron firma olarak ister kiralık olarak çalışabiliriz. ilgililerin özelden ulaşabilir. Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye246 yazı
buyuk ve sulu arazilerde tarimsal uretimle her sene ayni-sermayeniz kadar para kazanmak mumkun
mesela senede 700 ton misir+5000 ton misir otu-sapi+1500 ton sebze uretebilecek 1024 donum sulu arazide ortak uretim yaparsaniz biz haziriz

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy