Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dükkanım Çok Büyük İkinci İş Fikirleri İstiyorum

BaşlatandebberTarih15/02/2010 16:43:47Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
Merhabalar,
Şimdi kısaca anlatayım çok işlek olan bir caddenin sonunda cadde bitiminde yinede insanların yoğun olduğu biyerde fatura ödeme merkezim var ve dükkanım kira yanlız dükkanım çok büyük olduğu için ikiye bölüp başka bir iş yapıpda değerlendirmek istiyorum dükkanın cephesi ikiye bölmeye müsait ve ön cephe sırf cam ama ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum ,,yanımda telefoncu onun yanında dönerci onun yanında manav var bunlara etki etmiycek ne olabilir saygılar arkadaşlar
Crasy

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye74 yazı
mrb lar,giyim sektörüne geçiş yapın.japon style malları verelim.Bayan giyim üzerine:)

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Üye1359 yazı

tatlı / baklava / pastane vs gibi mesela
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye96 yazı
yotumlarizi izlemekteyim arkadaslar
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
Bayan terlik ve çantalar olabilir. Gümüş takı / bijuteri vs..
Doldurma parfüm felan fena olmaz.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye49 yazı
islek bir noktada ise fast food dukkani tavsiye ederim. Farkli kalem mallar satilacagi icin donerciyi de etkilemez zira yemek seceneklei artacagi icin sizin bolgenin musteri potansiyeli de artacaktir.Size fast food dukkani ya da gida isi(cafe,unlu mamuller, pastane vb)yaparsaniz soft dondurma makinesi temin edebilirim.islek bir noktada sadece bu makinenin dondurma satisindan oldukca iyi bir kazanc elde edebilirsiniz. www.knh-trade.com web sayfasindan soft dondurma makineleri hakkinda bilgi alabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye1359 yazı
son kararınız nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye11 yazı
arkadaşım katı meyva ve sebze suyu yanında soft dondurma sadabilirsin kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Üye163 yazı
Önce dükkanın bir bölümüne ATM koydur sonra bu ATM den üçünçü bir girişimle nasıl para kazanabilirsin tartışalım.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
merhaba
yakın çevrede fabrika veya sanayi bölgeleri var mı oraya bence yerin durumuna ve bütçeye göre çok güzel hırdavat nalburiye dükkanı olur.....fikir alışverişinde bulunabilirsin.hem zarar etmezsin. omertoy3455@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye96 yazı
atm nasıl koydurabilirim arkadaşım ?
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye163 yazı
Öncelikle dükkan sahibi ile ortak uyumlu bir şekilde hareket etmeli ATM olayının bu dükkanın değerini arttıracagına inandırmalısın ,diğer bir kanaldan ise banka ve ATM lerin dükkanına uzaklıgını inceleyip bankacılarla ön görüşme yapmalısın ve onları buraya ATM koymalarına sebep olacak yoğun insan trafiği konusunda ikna etmelisin. İlgili banka eğer uygun görürse mülk sahibini muhatap alacaktır fakat sen bu konuda mal sahibinden ok alırsan işler akıcı bir şekilde yoluna girer ,bence mal sahibi cüzi bir kira talep etmeli şeklinde düşünüyorum buda senin kirana belki küçük bir indirim şeklinde yansır,ayrıca bankaya ATM için her türlü elektrik kesintisine karşı küçük çaplı bir jeneratör destegi garanti ederseniz kesinlikle sonuç pozitif olacaktır.Yani sonuç olarak ticaret için gerekli ana etken parayı yanı başına alacaksın ,kabaca bir tabir ile nakit muslugu dükkanında olacak dükkanına bu saatten sonra ne koysan satarsın diye düşünüyorum tabiki bu ayrıntıda senin pazarlama becerine ait bir unsur,ben olsam ATM koydurduktan sonra dükkanıma uzaktan kumanda ve uydu satışı koyardım çatır çatır kumanda satarsın yada tekel bayii çünkü insanlar makineden aldıkları bütün parayı bozdurmak için muhakkak en yakın mekana girerler,kapı önüne bir su dolabı ve dondurma olayı ile son nokta atışını yaparsın kesinlikle.

Başarılar ,bol kazançlar.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Peki bu bölüm işinde iki ayrı dükkan olacağı için nereye başvurdun nasıl oldu anlatabilr misin bende öyle yapcam yapıya uygun ikiye bölüp duvar örcem bi tarafı tuhafiye bi tarafı marangozluk olucak ama bunun için izin var mı bilmiyorum ne yapmalıyım ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye84 yazı
bir yerde dönerci var manav var gibi şeylere takılmayın o cadde komple dönerci veya manav olsa müşterisi şuankinden çok olabilir. aynı iş kollarının çok oldugu yer o işin piyasası haline gelir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik