Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşlek Cadde Üzerinde Dairede Hangi İş Yapılır

BaşlatandarngloveTarih26/04/2014 10:46:42Yorum11

İlk mesaj
Üye335 yazı
yaya ve araç trafiğinin çok yoğun olduğu 3 katlı bir binada ( binadaki bütün daireler iş yeri ) en üst kat ve caddenin tam göbeğinde dikkat çekebilecek bir noktada....Dairede şu anda kiracı öğrenciler var ancak ben burayı ticaret amacıyla kullanıp konumundan istifade etmek istiyorum sizce ne açılabilir...Daha önce turizm şirketi kiralamak istedi ancak turizm işi artık oldukça zor büyük firmalar var ekmek yedirmiyorlar araştırdım aynı zamanda ets ve jolly gibi büyük turların ofisleri 700 m yakınımda mevcut olduğu için bayilik vermiyorlar. Oto kiralamacılar istediler çünkü önünde kullanabilecekler büyük bir bahçe var , arabam olmadığı için oto kiralama işine girmekte istemiyorum bana pek mantıklı gelmiyor.Kısacası dörtyolda cadde üzerine trafiğin herşekilde yoğun olduğu bu daireyi nasıl değerlendirebilirim ?

bütçe sıkıntısı yoktur her türlü fikire açığım

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye711 yazı
kardeş tattoo dövme işini bi düşün istersen öyle yerlerde çok güzel yürüyor daire olmasıda daha güzel bi avataj bu iş için sermayeside çok düşük

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye658 yazı

Sigorta acenteliği olabilir mi İstanbul dörtyolda edenlerimi yer
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye126 yazı
Bence islek cadde uzerine manzara izlenir ;))
En guzel ve beles iş.
bencede tatoo olabilir
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye262 yazı
paranız varsa eğer sağlık sektöründe birşeyler denemenizi tavsiye ederim.Özellikle ayak tedavisi(mantar v.b.) veya cilt tedavileri gibi.Çok talep görürsünüz..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye54 yazı
Mademki islek bir yerde ozel reklam sirketi olabilir buyuk dev ekran herkezin gorebilecegi bir yere super olur

Yerleşim YunanistanMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - blackops
kardeş tattoo dövme işini bi düşün istersen öyle yerlerde çok güzel yürüyor daire olmasıda daha güzel bi avataj bu iş için sermayeside çok düşük

TATOO için dövme yapmayı bilmek gerekli değil mi , benim bu işle ilgili bir tecrübem yok nasıl yapabiliriz dövme yapan eleman mı bulmak gerekiyor ?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leo091
bayan kuaforu

bayan kuaförü en alt katta var maalesef iş yapmadı , gerçi dükkan arka tarafa bakıyordu ama çok fazla bayan kuaförü var etrafta...

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik
Sigorta acenteliği olabilir mi İstanbul dörtyolda edenlerimi yer

sigorta acenteliği olabilir ancak iş yapar mı ne gibi bir bilgi birikimi gerekiyor bu iş için onu bilemiyorum bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.Sigorta acenteleri kendi çevresini kullanarak mı müşteri buluyor sistem nasıl işliyor ? Mesela bizim sigortacı sürekli telefon açıyor zamanı gelince.. Portföy oluşturmak önemli sanırım birde isim hakkı almak gerekebilir ödeme yaparak...

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lehat
paranız varsa eğer sağlık sektöründe birşeyler denemenizi tavsiye ederim.Özellikle ayak tedavisi(mantar v.b.) veya cilt tedavileri gibi.Çok talep görürsünüz..

zaten şu anda sağlık sektöründe eczanede çalışıyorum aileden kalan bir meslek...Ama bunun dışında dediğiniz sektör eczaclıkla alakası olmayan bambakşa bir iş nasıl yapılır hiç bilgim yok...Bu iş için sertifikalı bir doktor ve dermatolog gerekli diye düşünüyorum ki onlarda bir süre sonra çıkıp kendi yerlerini açıyorlar ve müşterilerle birlikte ***ürüyorlar ne varsa....

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - neaprod
Mademki islek bir yerde ozel reklam sirketi olabilir buyuk dev ekran herkezin gorebilecegi bir yere super olur

özel reklam şirketleri nasıl iş yapar en ufak bir fikrim yok , şirketler için reklam mı tasarlıyor bu tür şirketler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye711 yazı
yapacak elemanları bul veya kendin yapmak istiyorsan dövme yapan bi yerde çalışabilirsin

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
Dediginize gore buyuk islek bir cadde buyuk bir dev ekran sistemi kuracaksin ve ozel sirketlerin reklamini tanitimini yapacaksin .Ben o sistemi yunanistan'da dusundum ama malesef vergisi ve belediye buyuk rakamlar istiyorlar bu sebepten olmadi

Yerleşim YunanistanMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye658 yazı
Birden fazla şirkete parça parça kiralama yapabilirsin
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans