| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - seloceza Kardesim benim durumumun aynisi anca bukadar olur ozel uni, ikinci sinif 3yillik plan , baba meslegi olan tekstil sekgoru her sey birebir benim durum ve aklimdan gecenlerin aynisi yalniz benim bolum ekonomi o farkli :) okulda istanbul ticaret :)
|
memnun oldum kardesim :)
Yazıyı gönderen - frztxs 3 yıl sonra mezun olduğunda hatrı sayılır çevrenide kullanarak büyük bir hukuk bürosuna işe gir. 2 - 3 yıl çalışıp çok iyi öğrendikten sonra kendi büronu açar ve güzel paralar kazanırsın. Hiç riske girmeye gerek bile yok. yapacağın yatırım gösterişli bi büro ve gösterişli bir araba olacaktır.
Çok güzel bi meslek seçmişsin. 3 yıllık planın mesleğin üzerine olsun.
|
hocam oncelikle degerli yorumunuz icin tesekkur ederim. aslinda biraz kafamdakilerede tercuman oldunuz diyebilirim bazen ara ara bosver ticareti dusunmeyi kendi meslegine yonel gelistir kendini diyorum zaten aile de avukatta var yani tecrube konsunda sikinti yasamayacam 2-3 yil rahat calisip ogrenebilecegim bi yerde var. ama iste kafamda surekil degisik isler donuyor yani avukatligin yani sira. cunku bilir misiniz bilmem ama suan avukatlarin cogu imkanlari el verdikce yatirim yaparak ticaretle ugrasiyor.
Yazıyı gönderen - arikaya üniversiteyi bitirmek iş hayatındaki mutluluk için yeterli değidir.yazılarından anladığım kadarıyla hukuk işi sana olmaz arkadaş.mesut bir şekilde 3 yıl sonra yazmak istediğine göre hukuk fakültesi olamaz.olsa idi böyle şeyler düşünmez idin.ama seni tebrik ederim ben o yaşlarda bunları düşünemiyordum.kazandığımız bölümü mal gibi bitirmek hedefi dışında bir şey yokdu.öncelikli olarak ailenin sahip olduğu bilgi deneyim ve tecrübe mutlaka sana da geçmiştir.bu yüzden bu alt yapıyı iyi düşün derim.eğer oradan bir yol bulursan devam et.yaptıları işi iyici kavra ve sende kenarından kıyısından ortak ol.son çaren hukuk olsun.senin kimyan hangisine sıcak geliyorsa ona yönel diyorum.
|
merhaba sizede yorumunuz icin tesekkur ederim. Ya avukatlik tabi dusunuyorum. ama mesut bir sekilde derken zaten avukatlik meslegim hazir yani garanti ondan yana sikinti yok ondan dolayi oyle dedim ama kafamda hep avukatligin yaninda bi fabrika kurmak buyutmek isletmek ne bilim degisik seyler var. O yuzden 3 yillik bi plan icine girmeyi dusunuyorum :)