Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Merhaba Eczanelere Ne Tarz Ürünler Satabilirim.

BaşlatansercanpolatTarih20/04/2014 14:22:55Yorum13

İlk mesaj
Herkese merhaba
Ben ilaç mümessili olarak çalışıyorum.Bildiğiniz üzere sürekli eczanelere girip ürünlerimi satmaya çalışıyorum.Sürekli aktif olduğumdan dolayı günde enaz 20 eczane görüyorum.Bu durumu extra nasıl değerlendirebilirim diye düşünmeye başladım.eczanelere yönelik ne gibi ürünler pazarlayabilirim.Değişik fikirlerinizi bekliyorum.Sizden ricam kalem not kagıdı ve poşet gibi ürünleri soylememeniz.zaten onları biz veriyoruz.promosyon olarak.Burda zehir gibi insanların oldugunu biliyorum.sizden destek bekliyorum.
şimdiden herkese teşekkurler.
sercanpolat

www.polatcity.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Kardeşim bir şirkete bağlı olarak çalışıyorsan onların araçlarını kullanıyorsan yerin de olsam eczanelere ek bişey sarmazsın lakin bir eczane sizin eleman geçen bunu sattı derse mevcut işin de Allah korusun tehlikeye Girir o durum da eczane dışın da yerlere bişey sat derim
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans

bence bir şirkette zaten çalışıyorsan , onların aracını kullanıyorsan bu iş olmaz.
adam senin emeğini belli saatler içinde ona kullanman için sana maaş ödüyor.
mesai saati dışında kendi araç ve imkanlarınla yaparsan ne âla yoksa hakka girersin
mesai saati dışı da muhtemelen sadece nöbetçi eczanelere hizmen etmen icab eder oda boş
sen bence vazgeç bu işten
yada soruna güzel bi cevap satacak bomba bişey bulursan işi bırak sadece onu yap kendine...
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
ankaferd blood stopper ürünlerini bulun ve pazarlayın.bu ürünleri yana yana arayan kanama sorunlu hastalar var.özellikle amaliyata girecek olanlar.sizin iş kolunuz olduğu için önerdim.tşk.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
bir şirkete çalışıyorsan böyle bir riske girme veya gir eğer işten çıkmayı düşünüyorsan riske değer

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Hocam protein tozu benzeri sporcu ürünleri satabilirsiniz gerçekten talep var.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
sağlık bakanlığından onaylı eczanelerin sattığı herşeyi satabilirsin.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
merhaba be kendimce bazı tasarımlar yapıyorum.. 0-6 yaş çocuklar için güvenlik için tasarımlar yaptım ama atıl kaldı..üstüne gidip ticari bir değere ulaşmadım.. bel ki ilginizi çeker

GÖZLEM =daha sağlıklı olan cam biberonlar modern yaşamda genelde anne ve çocuk yalnız bir ortamda iken kırılan cam biberonu temizlemek aynı anda çocuğun güvenliğini sağlamak tam bir probleme dönüşüyor....anneler de çare olarak plastik ürünlere yöneliyor.
ÇÖZÜM:*biberon kılıfı: Kumaş(yıkanabilir +ısıyı muhafaza için -termal özellikli aradım henüz bulamadım)oyuncak (renkli -desenli) boğaz kısmı lastikli kılıf ve sıkıştırma o ringi oluşan ürün biberon düşme ile oluşan darbeleri emiyor .kırılma olsa bile kılıfın içinde kalıyor lastikli boğaz sıvıyı içeri de tutuyor...oyuncak görünümü ürünü kişiselleştirip işe eğlence katıyor....

eczanalere de satılabilir yada biberon imalatçılarına da ortalama maliyet 0.75 tl imal ediş

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
asilkanbarboros bence fikriniz süper ama şöyle ki malum sebeplerden ötürü çoğu evde zaten plastik biberon var,dolayısıyla evinde plastik biberon olan bir anne bu ürünü gördüğünde almak istemeyebilir ihtiyacı yok diye.ama bu kılıfın yanına bir de cam biberon konup ikili paket halinde satılırsa o zaman bence talep daha fazla olur üstelik biberon da kar elde edilir.fikriniz gerçekten çok hoşuma gitti keşke vaktim olsaydı ilgilenecek.aklımda duracak ama zaten aynı şehirdeyiz.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Gıdacı_İzmir...teşekkürler...........

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - asilkanbarboros
merhaba be kendimce bazı tasarımlar yapıyorum.. 0-6 yaş çocuklar için güvenlik için tasarımlar yaptım ama atıl kaldı..üstüne gidip ticari bir değere ulaşmadım.. bel ki ilginizi çeker

GÖZLEM =daha sağlıklı olan cam biberonlar modern yaşamda genelde anne ve çocuk yalnız bir ortamda iken kırılan cam biberonu temizlemek aynı anda çocuğun güvenliğini sağlamak tam bir probleme dönüşüyor....anneler de çare olarak plastik ürünlere yöneliyor.
ÇÖZÜM:*biberon kılıfı: Kumaş(yıkanabilir +ısıyı muhafaza için -termal özellikli aradım henüz bulamadım)oyuncak (renkli -desenli) boğaz kısmı lastikli kılıf ve sıkıştırma o ringi oluşan ürün biberon düşme ile oluşan darbeleri emiyor .kırılma olsa bile kılıfın içinde kalıyor lastikli boğaz sıvıyı içeri de tutuyor...oyuncak görünümü ürünü kişiselleştirip işe eğlence katıyor....

eczanalere de satılabilir yada biberon imalatçılarına da ortalama maliyet 0.75 tl imal ediş
projenin patentini noter tastikli al biberon üreten bebek mazemeleri bezleri mamaları üreten firmalara güzel bir promosyon ürünü malzemesi olarak sunabilirsin
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
çok güzel...eczanelere ve bi çok yere pazarlanabilir
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - asilkanbarboros

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
harika fikir eger piyasada yoksa boyle bısy yapılabılır ama cocuklar o kılıfıda ısıracaklar emecekler arada o yuzden saglıklı bır malzemeden yapılmalı
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik