Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Disindan Is Makinasi Getirebilirmiyim

Başlataneser-esmaTarih21/04/2014 11:38:25Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
S.A Merhabalar, Ben yurt disi vatandasiyim (mavikart)im
var. Turkiye ye donus yapmak istiyorum. Orada temizlik firmasi kurmak icin turkcesi bilmiyorum vinc yada platform deniyor heralde. Yurt disindan tr ye getirebilirmiyim. Mavi kartin bana faydasi zarari varmidir. Bilgileriniz icin simdiden TESEKKUR Ederim...
Ramazan Erdem

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye19 yazı
Satış amaçlı getirmenizde bazı belgelere ihtiyaç var. Ama kullanım amaçlı getirmenizde bir engel çıkmayacaktır muhtemelen. Ticaretle ilgilenenlerden ziyade gümrük işlemlerinden anlayan kişi ya da firmalara danışmanız daha faydalı olacaktır.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Tesekkur ederim, Zaten kullanim amacli getirmek istiyorum. Fakat henus tam bir Bilgi almis degilim. Bu tur girisimcilerden destek istiyorum.
Ramazan Erdem

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı

merhaba ,
malzemeyi buraya kullanım amaçlı getirecekseniz ,geçici ithalatını yapacaksınız . altı aylığına yurda giriş izni verecekler malzemenin vergilerinin %30 tahsil edecekler %70 de depo ya alacaklar malzeler ile ilgili işlemler bittiğinde yurt dışına geri göndereceksiniz. verilen süre içerisinde malzemeleri yurt dışına geri göndermez iseniz cıf fiyatının 3 katı cezası var. malzemelerinizi satmak amaçlı yurda sokamazsınız ikinci el vinç ve vb cihazlarda ithalatı yasaktır. Gümrük işlemleri için sizlere yardımcı olabilirim.
BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat