Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Bu Yöntem Tutar Mı Sizce?

BaşlatanTasmalaTarih21/04/2014 00:55:50Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Arkadaşlar yerel bir web portalı kurdum. Yerel haberler paylaşıyorum. Bölge işyerlerinin yoğun olduğu bir yer. Diyorum ki anlaşmalı işlerimiz gibi bir bölüm açsam. Bir de portala ait bir fırsat kart bastırsam. Sonra da şirketlerle anlaşsam.

Mesela bir oto yıkama şirketi anlaşmalı işyerimiz olsa. 15 tl iç dış yıkamayı kartı gösterenlere 10TL ye yıkasa. Ben bu şirketle ne tarz bir anlaşma yapmalıyım. Sitede anlaşmalı işyerlerimiz başlığı altında reklamını yapacağım, o da siteden gelenlere indirim yapacak. Peki benim yöntemim ne olmalı? Ücretlendirmeyi falan nasıl yapmalı?

Daha önce bu tarz bir çalışma yapan var mı acaba?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye658 yazı
Siteye ücretsiz reklam al kartla gidenden komisyon al derim
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye292 yazı
Sitenin adı önemli, page rank neidr?, üye işyerlerinin internet üzerinden müşteri bulma ihtimali nedir, tekil ziyaretçi sayın nedir?
Google yandex gibi arama motorlarında müşterilerin sektörel kelimelerinde nerelerdesin?

Ben öğrenci iken yerel bir reklam sitesinde reklam yaptığımız zaman perakendeci bir müşterimiz toptancılık yapmaya başlamıştı, türkçe kelimelerde üst sıralardadydı ve ingizilzce olarak ta hiç fena değildik.

Yıllık 250 ( 1 sayfa + resim + tanıtım + menü ) , Anasayfa vitrin ( 400 TL / 3 ay) vs. gibi gidiyordu sene 2004 - 2006 :)
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye49 yazı

öncelikle cevaplar için teşekkürler. uzun yıllardır web işleriyle uğraştığım için siteyle ilgili en ufak bir sıkıntı yok. hedef kelimelerde zaten istediğim yerlere yakında çıkacağım inşallah.

aklımdaki sorun reklam alma şekli değil aslında. üye işyeri kavramı. üye işyerlerinden ne kadar komisyon almalıyım onu kestiremiyorum. yoksa reklam alanı yerlerinin fiyatları belli. isteyen gelip reklam alabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye180 yazı
bilgi olarak sunuyorum degerlendirmesi sizden,polonyada bir restaurant müsteri konusunda problem yasamakta ,cözümü araba sürücülerin yedikleri park cezalarini belli bir yeemek ücretinde kendisi üstleniyor ve bir aysonra yemek yemege yer bulmak imkansiz hale geliyor ,portal yapan arkadasimiza bir fikir verirmi bilmem ,kolay gelsin
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye49 yazı
aslında ilginç bir fikirmiş. daha farklı fikirler ortaya koymak için ufuk açıcı olmuş. teşekkürler..

Üye711 yazı
biraz kafa yorduktan sonra önü açık gibi görünüyor bu fikrin...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye114 yazı
BENCE SITE DE ANLASMALI FIRMALAR ICIN INDIRIM SAYFASI ACIP INSANLAR EGER UYE OLURSA YADA FORM DOLDURURSA YUZDE BIR INDIRIM KAZANSIN. VE BUNU DA ANLASMALI OLDUGUN FIRMALARA DA ENDEKSLERSEN BENCE DAHA KULLANISLI OLUR DIYE DUSUNUYORUM. NACIZANE FIKRIM. HAYIRLI ISLER
ONMAR

Yerleşim / BelgradMeslek Ythalat / Yhracat
Üye292 yazı
Komisyon olayına girme sayfa reklamını yap standart fiyat, sonra çok istiyorsa anasayfa kategori başında da reklam yap. Sen 6 aydır bom boş olan dükkanın yarısını doldursan bile adamlar derki anca ayda 1 müşteri geliyor :) Biz zamanında çok gördük o nedenle sen kendi işini yap, reklamcılığı ve internet arama motoru yoğunlaş.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye49 yazı
inanın her fikir çok değerli benim için. teşekkürler ilginiz için..