Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Belli Bir Semte Ait-nasıl Yerel Reklam Yapmalıyız?

BaşlatanillizynstTarih15/01/2014 16:12:42Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Kardeşlerim selamun aleyküm

İstanbul Beykoz semtinde çeşitli işletmelerimiz mevcut. (Bayan kuaförü, tekstil firması vb...).

Bu işletmeler için yerel-e yani semtimize ait reklamlar yapmak istiyoruz.

Neler yapabiliriz?

Örn: Facebook da semte, yaşa ve cinsiyete özel reklamlar yada beğeniler satın alabiliriz.

Fikirlerinize ihtiyacımız var, teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye326 yazı
Merhabalar

semtiniz çevresine el ilanı (insert) bastırıp dağıtıttırabilirsiniz. Öncelikle ben bu işi yapmaktayım o yüzden işe yaradığını kesinlikle iddiaa ediyorum belediyeye ödeyeceğiniz küçük miktar harç karşılığında dağıtabilir veya dağıttırabilirsiniz.

Tavsiyem ise ; makul bir kampanya yapın. Örneğin ; saç kestirene kaş aldırma ücretsiz gibi. Eminim ilgi alaka artıcaktır müşteriler tarafından.

Tabiki facebookta reklam vs. alabilirsiniz ama ilk el ilanı deneyin bence

Hayırlı işler dilerim.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye20 yazı
Belediyeye ne kadar ödüyoruz peki? Bu konu hakkında bilgi verebilirmisin?

Birde el ilanını ne kadara dağıtıyorsunuz ve nasıl bir garanti veriyorsunuz?

Fikirlerinize bekliyoruz kardeşlerim, ihtiyacımız var, teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye326 yazı

Ben Balıkesir-Bandırmada ikamet ediyorum bütün Bandırma ilçesine dağıtım yapmak için 160 Tl Harç ödeniyor. İstanbul için bilemiyorum ama fazla oynamaz herhalde sizin semte göre belediyeyle bir görüşün derim.

Dağıtım fiyatını burdan vermem etik olmaz. Ancak özelden verebilirim. Ama dağıtım fiyatları İstanbulda bizim buraya göre 3 katı gibi fark ediyor. İzlenimlerime göre dağıtım firması bulabilirsiniz google, yandex gibi arama motorlarından

Sadece fikrimi söyledim emin olun cironuzda farkı anlarsınız eğer kaliteli bir dağıtım yaptırırsanız ilgi çekici insert bastırabilirseniz.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye20 yazı
İstanbul datası işimizi görmez maalesef. Biz beykoz ile alakalı şeyler arıyoruz kardeşim.

Lütfen güzel fikirlerinizi bizden esirgemeyin...

Yeni Üye15 yazı
antalyada deepo adında bir avm var yolunuz düşerse bakın. wclerinde reklam panoları var( kapı arkalarında ve kapı karşısında) pisuvarlarında var mı görmedim ama oralarada konabilir. varsa çevrende umumi wc, otel, awm, internetcafe ve okul(lise)wc lerini düşünebilirsin. kendimden biliyorum istemesende okuyorsun ve etkili olacagını düşünüyorum. birde taksi durakları ve taksinin içine broşür bırakabilirsin. birde yerlere yapıştırılan stickerlar var acık ve parlak renkli olanları göze cok çarpıyor. tavsiyem figürleride hoş ve şirin tutarsanız yada 3d olarak yaparsanız güzel olur. basarılar dilerim.
köpekler istedi diye atlar ölmez...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye20 yazı
Wc reklam panoları koyabileceğimiz bir yer yok avm tarzı büyük yerler mesela. Taksilere koymak çok mantıklı bunu deniyeceğiz nasipse.

Yerlere yapıştırılan stickerlar için izin vs istememiz gerekiyor olabilir bunuda araştırıcam, 3d için tavsiyeleriniz varmı? Allah razı olsun kardeşim.

Güzel fikirler bekliyoruz kardeşlerim.

Yeni Üye24 yazı
PROFESYONEL REKLAM VE TANITIM FAALİYETLERİ HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRİM BİR REKLAM ŞİRKETİNDE REKLAM PAZARLAMA MÜDÜRÜYÜM MAİLDEN ULAŞIRSANIZ KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRİM SİZE

ilker@renori.com
Renori Digital Solution INC
(Advertising Marketing Manager)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam