| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ozgem-ozgem hocam tesekkurler.fıkırler super.kalkanda yapıyomusnz hala masorluk?
|
yok hocam çalışmıyorum gçen sene kalkan da kısa bir süre çalıştım sonra Manavgat side bölgesine geçtim.1 hafta öncede sezonu kapattım daha doğrusu izne geldim diyebilirim otel 12 ay açık sırayla personelleri izne gönderiyorlar.Hocam sabun,yağ vb şeyler çok güzel gidiyor yeterki infocu sağlam olsun.Şunuda deneyebilirsin orada müşterilerin fotografını çekerek müşterilere hediye etmenizi tavsiye ederim ama baskı olarak! kendiniz küçük bir baskı makinesi alarak da yapabilirsiniz ordaki fotografcıda da tanesi ortalama 70 kuruşdan bastırabilirsiniz çünkü sizin ordaki verdiğiniz resim sizin reklamınız olacak.Ordaki turistler de memnun olduğu sürece çok güzel reklamınızı yapacaktır.Örnek olarak 2 fotograf 2 tl desek birde oranın tanıtım videosunu çektirirsiniz hocam cd içerisine; bulunduğunuz bölgenin tanıtım videoları,spa videoları,çekilen fotografları (facede paylaşarak reklamınızı en iyi şekilde yapılacaktır),spa içerisinde yöresel kıyafetler giydirerek fotograf çekimi yaptırabilirsiniz(çok hoşlanırınada gider) birde bunları güzel bir şekilde hani nikah davetiyesi tarzı bir şeye ko****(üzerinde reklamınız olacak) güzel bir sunumla verirseniz inanın çok kazanırsınız.Ben fotografcılıkta yaptığım için konuya vakıfım.İngilizler Türkiye'de belli bölgelere geliyor bu sizin için büyük bir avantaj çünkü alternatifleri az siz o potansiyelde en iyi sonucu alacağınıza inanıyorum.Diğer düz mantık spa cılar gibi düşünürseniz şimdiden söyleyim pek bir şey yapamazsınız farklılığınız olması gerekiyor.