Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

İş Yerinde Satmak İçin Ürünler Arıyorum.

BaşlatananestezicTarih20/04/2014 14:11:59Yorum20

İlk mesaj
İyü günler arkadaşlar.İş yerinde satılmak üzere ürünler arıyorum.
Ailemizin 8 dönümlük arazide soğan ve nohutu mevcut.Ayrı 4 dönümde de zeytinliğimiz var.Her hasat zamanı iş yerime getirip satarım.Bu yaz iş yerimde satmak üzere çeşitleri arttırarak dayanıklı gıda ürünleri almayı düşünüyorum.

Üreticiden almak tercihimdir.Alacağım ürünler güzel değil; süper kalitede, beni iş arkadaşlarıma mahcup etmeyecek ve daha da reklamımı sağlayacak ürünler olmalı.Bu yılın mahsulü olması kesin şartım.

Bursa da ikamet ediyorum.Aradığım, aklımda olan ürünler:

-İri kuru fasulye (türünü bilmiyorum fakat yediğim yerde çok lezzetli ve çok iriydi.)
-Afyon patatesi
-Yöresine özgü bilinen gıda ürünleri olabilir.
-Farklı fikirlere açığım.

Her mahsul döneminde de Karacabey soğanı, nohut ve zeytin satıyorum.İlgilenen arkadaşlara mahsul zamanı temin edebilirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Selam kayısı olabilir malatyalı varsa görüş fındık çay olabilir bol kazanç
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
o fasulye ispir fasulyesidir,erzurum/ispir benim memleket.ispir diye ararsanız bulursunuz.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda

Gıdacı_izmir teşekkürler bilgi verdiğin için.

Bireyselemeklilik görüşün için sağol.Pekmez vs gibi ürünlerde olabilir diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Emekli
rica ederim.manisa/kırkağaçta zeytinlik var 80 dönüm,ağaçlar yaşlı,harika zeytinyağı yapıyor.işinize yararsa görüşürüz.yüklü alımda fiyatta gerekeni yaparız.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Fındık şu an toptancı tüccarlar 9.60 TL'ye alım yapıyor, fındık ve cevizler yandı. Kayısılar da aynı durumda. Bilgilerinize.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Mevsiminde hatirlatirsAniz marastan ceviz soralim
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Mevsiminde hatirlatirsAniz marastan ceviz soralim
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
dut pekmezi keçi boynuzu pekmezi üzüm pekmezi bunları herkez arar bi düşünün isterseniz.

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Sezonunda Yaş Antep Fıstığı gönderebilirim. Yiyen bir daha vaz geçemiyor.İletişim için ariferol01@gmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
merhabalar paketlenmiş zeytinyağı ve incir tedarik edebilirim aydından 05070328981 yada özele yazın
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Merhaba www.antepdukkani.com sitemdeki ürünlere bakabilirsiniz.kuruluk patlıcan , biber , acur , salatalık gibi yöresel ürünlerimi bulabilirsiniz. aynı zamanda narlı fitil lokum tam bağımlılık için önemli:)
www.antepdukkani.com
Gaziantep yöresel ürünleri

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Ynternet
( 0.5 asit zeytin yağ ,zeytin,cıcek balı,cam balı,kekik balı ) temin edilir.

surat kargoyla kapınıza teslim 05449001460 muğla / milas
ersin

Yerleşim Türkiye / muglaMeslek Ticaret
Peynir olabilir mi?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
www.pedibebe.com ( toptan bebek ve çocuk giyim)
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
çanakkale biga dan koyun peyniri deneyebilirsin. ben de bigalıyım. bizim oranın koyun peyniri iyidir. köylerde ev yapımı olanlardan bulabilirsen kısa sürede reklamını yapacaktır. ben işyerindeki arkadaslara getiriyorum 1er kilo hediye. hayran kalıyorlar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Veteriner
www.pedibebe.com ( toptan bebek ve çocuk giyim Tüm illere kapıda ödeme yada kredi kartı ile alışveriş ve sabit 5 tl kargo fırsatı !!)
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Bir arkadaşımın fason sucuk dolumu yapan işletmesi var. Özel baharat karışımlarıyla hazırlıyorlar ve kesinlikle tavsiye ederim. Işyerindekilere satabilirsin. Istanbul Günaydın restoranları ve Etiler Nusret'e ürün veriyorlar ve özel üretim yapıyorlar. özelden yazabilirsini. ersoys@tooneffects.com
Bir fikre mi ihtiyacın var? Veya başarılı olmak ve değer görmek istiyorsan görüşelim.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Merhabalar,

Aydın'dan kuru incir ve zeytinyağı, Akçakoca'dan fındık temini sağlayabilirim.

İletişim : canerxcaner@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
merhaba,

8 mm ince kabuklu 1. kalite nevşehir fasulyesi verebilirim.2 saat önceden ıslatıp 12 dakikada pişiyor.Baya güzel ve iridir biz istanbulda toptancılara ve catering firmalarına veriyoruz .Piyasadaki en iyi fiyatı veriyorum.Kendi tarlam var.Özelden msj atarsanız ayrıntıları konuşuruz.
GÖKHAN TEPRET

ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Ev yapımı biber salçası düşünürseniz gönderebilirim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe