şimdi sayın olyar, diyorsunuz ki ürettiğin çapağı satmakta zorluk yaşar mıyım? yaşayabilirsiniz. Çünkü bu işi yapan çoğaldı misal ankarada şu anda pet hurdasını hurdacılar sitesi 1 tl ye alıyor, şimdi öyle kişi var ki bunu 80 kuruşa alanda var, iki kişininde çapak ürettiğini varsayalım, çapak piyasası ise 2,5 tl, şimdi diyelim ki siz bende flake 2,5 tl derken, birisi tutupta bende 2,2 tl derse fabrika gidip ondan alır, birde sürekli üretim halinde olmanız lazım, fabrika bakalım aldığı çapak için nakit veriyor mu? tutupta 6 aya çek verirse, siz bu kez hammedeyi pet i toplayanlardan nasıl alacaksınız, yanında çalışanlara ne vereceksiniz herşey paraya bakıyor, şimdi siz üretici konumunda olacağınız için fiyatı siz belirleyeceksiniz, yalnız en önemli unsur ise KALİTE, ürettiğiniz çapakta yabancı maddeler olursa, temiz olmazsa fiyat düşer, buna bile aracılık yapanlar var, benim bu konuda tecrübem var, ama ben bu işle uğraşmıyorum hem o kadar büyük sermayem yok olsada uğraşmam, hurdacılar sitesinde üretim yapanlar var görüyorum ordan, benim bildiğime göre maksimum günde 1 tok flake üretirsiniz ancak bunu çabucak nakte dönüştürmeniz lazım, siz bu konuyu plastik işi yapanlarla görüşmeniz lazım, fabrikalarla filan gerçi onlar bir yerlerden flake alıyordur siz bu durumda piyasa altında çalışırsanız sektöre girebilirsiniz, çünkü piyasa tutucudur adamların sürekli çalıştığı kişiler var ise onlardan vazgeçmesi için siz ortaya çeşitli senaryolar yazmanız gerekecek, burda iyi bir strateji belirmeniz gerekir, bilmiyorum ne kadar zamandır ticaretle uğraşıyorsunuz ancak tecrübe çok önemlidir, bu kadar büyük sermayeniz var mı? işin ilginç yanı da nedir biliyor musunuz? güyâ ülkemizde çapak işi yapan çok değil mi size göre, bu işi kaliteli olarak Türkiyede ciddi olarak yapan firma sayısı fazla değildir.Bunlardanda bilginiz olması lazım, bir kere yeniz başlayacaksınız piyasadan hurda pet i diğer firmalardan daha yüksek fiyatla almalısınız ki toplayanlar getirip size satsın, artı sizde ürettiğiniz çapağı bu işi yıllarca yalanlardan biraz daha düşük fiyatla satmalısınız ki sizinle çalışanlar olsun, ancak böyle olur.Siz sanırım İstanbul'dasınız, ben Ankaradayım, burda olsa idiniz sizinle yüzyüze görüşmek isterdim.Benim heryerle bağlantım var. Hurda alım-satım işi bende ek iş gibi birşey. Kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.BAŞARI HER İŞ İÇİN SÖYLÜYORUM, AYRINTIDA SAKLIDIR.İyi çalışmalar...