Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Nalburlara Toptan Yapı Malzemesi Pazarlama

BaşlatantaskinticaretTarih02/12/2015 17:20:02Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Arkadaşlar merhabalar;

Adım Kerem, İstanbulda oturuyorum, nalburlara istanbul anadolu yakasında toptan yapı malzemesi pazarlamak istiyorum daha doğrusu şuan bu işi ufak tefek henüz adam akıllı rut oluşturmadan yapıyorum fakat kafama göre kimsenin yardımı olmadan nedense böyle bir işe giriştim hiç bir bilgi - tecrübem yok.. Size birkaç sorum olucak daha daha doğrusu benim sorulacak sorularım bitmez sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var.. Toptan işini şu şekilde yaparsan başarılı olursun bu şekilde yaparsan çok iyi olur gibisinden. Sorularım;

1- Sıcak satış mı yoksa sipariş üzerine mi bir satış gerçekleştirmem daha doğru olur, nedenleri ?

2- İstanbul içi mi çalışmalıyım yoksa şehir dışına mı mal vermeliyim.

3- Nalburlara sıhhi tesisat malzemesi grubu vermek istiyorum sizce hangi gruba yoğunlaşmalıyım ? (plastik,hırdavat vs.)

4- En önemlisi iyi kötü - kör topal bir şekilde şuanda bu işi yapıyorum sizce nasıl bir sektör nalburculuk sektörü ?

Sorularım dışında da yardımlarınızı bekliyorum.. Şu şu şekilde yaparsan bu işte başarılı olursun gibisinden özellikle. Pazarlama - Satış konusunda daha çok tecrübesizim..

İyi forumlar, şimdiden herkese sonsuz teşekkürler :)

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye79 yazı
merhaba taskınticaret
katalog ve fiyat listesi varsa bilgi almak isterim
hlokmaci@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
Lokmaci, teşekkür ederim. Satışları sıcak satış üzerinden yaptığım için herhangi bir listem yok malesef..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı

moscowsupplier, teşekkür ederim. Web ile ilgili bir ihtiyacım olunca ilk sizden fiyat isticem :)

Yeni Üye10 yazı
İsmail bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle, hırdavata bulaşma diyorsunuz anladığım kadarıyla, benim de anladığım kadarıyla ithalatçı firmalarla uğraşmak gerçekten çok zora benziyor. Bir de 2000 lira cari açmak zor olmuyor mu ? 100 tane sabit müşteriniz olsa 200 bin lira sermaye demek.

Yeni Üye20 yazı
Başta söylediğim gibi ithalatçılar büyük rakip bizim gibi uçakları harcıyor.yeni satıcıdan tabiri caizse adamın ayağına gittiğin için list den 45 iskonto ister 6 ay vade ister cari ister ben 8 yıldır çalıştım artık öncelikle ne satıçan?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
Satmak istediğim ürün grubu sıhhi tesisat malzemeleri onda da muslukcular falan direk piyasaya çıktığı için biraz zorlanıyorum.. :)

Yeni Üye10 yazı
tabi, çalışma sisteminde anlaşırsak neden olmasın

Yeni Üye26 yazı
Merhaba,
Nalbur ve hırdavatlara civata sabitleyici ve sızdırmazlık ürünleri (doğalgaz-su-kalorifer tesisatı için ketene alternatif.) imalatçısıyız. Toptan satışlarda yardımcı olabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager