Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

E-ticaret Sitesi Hakkında Yardım

BaşlatanRdvn.72Tarih16/04/2014 02:24:22Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar kendime bir hedef belirledim ve e-ticaret sitesi açmak istiyorum ama sistemin nasıl çalıştığı hakkında pek fazla bilgim yok.Bu iş için ne kadar sermaye gerekli.

Örnek olarak sitemiz açtık işten benim sorum budan sonra başlıyor.Bu siteye ürünleri nasıl ekleyeceğiz tedarikçileri nasıl bulacağız vs.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye6 yazı
eğer e ticaret sitesinde mobilya ile alakalı ürünler satmak istiyorsan tedarik konusunda yardımcı olabilirim...
En Uygun Fiyatlara Cafe Mobilyaları Ev Mobilyaları Otel Mobilyaları...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye711 yazı

e.ticaretin bi cilvesi kalmadı artık kardeşim heveslenme eğer bişeylerin üreticisiysen o zaman tamam

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye107 yazı
Merhabalar, çok miktarda ve spot fiyata çeşitli bir çok ürünler var elimde.
örnek olarak : aşağıdaki linkte ürün resmin altında ürün videosunda ürünün tanıtımı yapılıyor. her kolide 52 adet ürün var. spot fiyata ürün arayan arkadaşlara duyurulur...
http://www.shoppingtv.com/diger-kategoriler/tv-urunleri/max-action-elektrik-tasarruf-cihazi/1/124795.aspx
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye94 yazı
Eğer internet satışına yeni gireceksen kesinlikle bu işi yapan sitelerle başla ve belirli bir müşteri portföyü oluştur.
Gittigidiyor, sahibinden, sanalpaza vb. sitelerde dükkan aç ve orada kendini ve ürünlerini tanıt. Kaliten belli bir standarta ulaşınca zaten bu arada sen de işin cilvelerini öğrenmiş olacaksın.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - BURHAN TUNCA
Merhabalar, çok miktarda ve spot fiyata çeşitli bir çok ürünler var elimde.
örnek olarak : aşağıdaki linkte ürün resmin altında ürün videosunda ürünün tanıtımı yapılıyor. her kolide 52 adet ürün var. spot fiyata ürün arayan arkadaşlara duyurulur...
http://www.shoppingtv.com/diger-kategoriler/tv-urunleri/max-action-elektrik-tasarruf-cihazi/1/124795.aspx

birader sitenizdeki rakamlara spot denmez çok uçuk rakamlar bir tedarikçi için saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret