merhaba sayın arkadaşlar ben rammın rad ıranda ev ıc kapı uretıyoruz hedefımız turkıyede kapılarımızı satmaktır guzel ulkenızde urunlerımızı nasıl satmama yardım edermısınız?
ılk once yardımcı olduğunuz ve tevecuhunuz ıçın teşekkur ederım. ıstedıgınız tum bılgıler e-maıl suretınde huzurlarınıza takdım etdık. saygılaarımla Ramın.Rad
Slm Ramin beyefendi, su an icin muteahit bir dostuma binden fazla kapi ve laminat araciligi yapiyorum.
Piyasa arastirmasindayim. Cok cazip bir proje de daire karsiligi bu isi gerceklestirebilirseniz, adet cok fazla olacagindan, üretiminizin kapasitesi elverisli ise görüselim.
Kapılarınızı inceledim plastikten yapılma. Türkiye'de tutulması çok zor çünkü plastik kapıları Türkiye'de insanların evlerinde kullanacaklarını pek sanmıyorum.
Beyefendi Sizden üretici olduğunuza dair bir mdik gelmedi bana hala. Gelen meil bir aracıdan. Kendinizi veya çalışma şeklinizi tam olarak tanımlarsanız daha güvenilir bir ortam doğacaktır. Tşkler iyi çalışmalar
Merhaba biz büyük bir kompozit iç oda kapılarının distribütörü yüz ürün ile ilgili teknik resimler atabilirsiniz sevinirim veya web adresiniz varsa inceleyebilir benim mail serkancamli@hotmail.com
Nerede karşılıklı Sevgi ve Saygı varsa, Orda itimat ve itaat vardır. İtimat ve itaatin olduğu yerde, Disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde Huzur, Huzurun olduğu yerde Başarı vardır.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz