Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kapılarımı Turkıye'de Nasıl Satım?

BaşlatanramınradTarih20/12/2013 17:02:44Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
merhaba sayın arkadaşlar
ben rammın rad ıranda ev ıc kapı uretıyoruz
hedefımız turkıyede kapılarımızı satmaktır
guzel ulkenızde urunlerımızı nasıl satmama yardım edermısınız?

Yerleşim İran / TebrızMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye17 yazı
konu ile ilgili biimle temasa geçebilirsiniz. hem türkiye içinde hemde türkiye dışında pazarlayabileceğimiz portföyümüz mevcuttur.
ÇİĞDEM PEKGÜLEÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye99 yazı

arkadaşlar ne kısmet ya.kapı üreticisi olmak varmış..hayırlı işler.
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye14 yazı
detaylı bilgileri alabilrmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye124 yazı
slm her türlü kapılarınızı satmaya yardımcı oluruz nur.unat ltd.şti.0535 245 1103

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Üye292 yazı
Türkiye'de kapının kalbinde plastik kapı sektörü ne kadar tutar bilmiyorum. Büyük ahşap kapı imalatçıları bu ürünü satar mı araştırın derim. Gerçi türkiyede en küçük mütahitler bile ahşap kapı takar.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye165 yazı
Sayın ramınrad size çok yazdım İrandaki şirketinize yanlış hatırlamadıysam Rukaydınız
bana acil ulaşırsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Üye165 yazı
Abi sen ne burdan mesajlara cevap veriyon ne şirket meilinden kaç kere iran firmanıza meil attım
cevap alamadım. Acil dönebilirsen sevinirim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Üye131 yazı
Merhaba. Kendi inşaatımızda kullanmak üzere 300 kapı almayı planlıyoruz. Kapılarınızın fotoğraf ve teknik detayları mraltun.1969@gmail.com adresine gönderirseniz sevinirim. Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar Ramınrad,
orman mühendisiyim türkiyede bilinen marka toplu konut ve kamu idare binaları hastanelere tamamını bitiren bir ahşap firmasında çalıştım kapılarınız ile ilgili görsel malzeme ve üretim alanınızla ilgili olarak geniş bilgi istiyorum. Sektör içindeki durum ve dezavantajları avantaja cevirmek yapı sektöründe zorlaştı çok bilinen şirketler bile barter yapma taraftarı türkiye piyasasına açılmak istiyorsunuz bu durumda çok dikkatli olmanızda fayda var birde tosyalıları alt etmek gerek mai_doluany@hotmail.com mail gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye12 yazı
mustafa.bulutö@acibadem.com.tr

fiyat ve katalog atarmısınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er