Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bebek Süs Eşyaları Dükkanı

Başlatanmahmut8787Tarih15/04/2014 19:49:38Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar,

Bebeklerle ilgili süs eşyaları, şekerler, biblolar, kapı ve oda süsleri vs ürünleri satan dükkanı açmayı düşünüyorum. Fakat pek bilgim yok. Bu yüzden araştırma yapmaya başladım. Ürünleri nereden nasıl temin edebilirim. Bu işin merkezi neresidir? Kar oranı nedir? Bu işi yapan ya da bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Öğretim görevlisi / Asistan
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye5 yazı
Teşekkürler hocam cevap için. Giyimden ziyade Mama + Çocuk Bezi + Pratik Bebek Araç Gereçleri(biberon,emzik vs ) ve bahsettiğim süs ürünleri satmayı planlıyoruz. Dükkan hariç 60 000 e kadar sermaye var.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Yeni Üye5 yazı
güncel...

eminönü toptantıcılarla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Üye217 yazı

dost bebek bezi işinde rekabet çok büyük. carrefour dünyanın malını çekiyo primadan. %20 iskonto alıyo. sonra o iskontoyu kampanya yaptım diye tvlerde bangır bangır bagırıyor.aynısını haftaya bebek mağazaları yapıyor. rekabet edemezsin.bu arada prima peşin çalışır. 0 vade.
mama işide aynen böyle.
biberon, emzik türkiyenin tüm malını satsan para kazanamazsın.para yapmaz. çok ufak rakamlar.
daha böyle 1 e aldığını 4 e 5e satabileceğin az bile satsan sattığının hepsi sana kalan şeyler sat. Bunun içinde değişik ürünler bak.Niş ürünler olsun. bahsettiğin süs işi öyle. onun içinde dükkan açılmaz. sen onun yanına kar yapacak ürün bul derim.

boş konuşmuş da diyebilirsin ama sektörden biriyim.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için... önerebileceğiniz toptancı var mı eminönün de... süs eşyaları için

Yeni Üye81 yazı
Bebek bezi, yetişkin hasta bezi danışmanı olarak fabrika kurulumunda liderlik yapabilirim
yardımcı olabileceğim konular
üretim standartlarının oluşturulması
operatör eğitimlerinin verilmesi
ürün reçetelerinin hazırlanması
makina üzerine ar-ge çalışmalarının yapılması
makina montajı ve devreye alınması
proses, mekanik,tutkal ayarları
tekrarlayan sorunların araştırılması ve elimine edilmesi
üretim degişikliği süresinin kısaltılması (bebek bezi için,hasta bezi,hijyenik petve ıslak mendil )
count degişikliklerinin düzenlenmesi standartın saglanılması
iş güvenliği eğitimlerinin verilmesi
hammadde azaltımı ve kullanım şekli
iletişim:aydin0138@hotmail.com
aydın

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Dany?manlyk