Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dropship

BaşlatanerdozanTarih10/04/2014 09:16:38Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır dropship olayını araştırıyorum. bir çoğunuz biliyordur dropshipin ne olduğunu o yüzden açıklama gereği duymadım. ben dropship mantığı kullarak ürün satmak istiyorum. ama teadrikçi bulma problemim var. e ticaret sitesi kullanarak bu sisteme geçmek istiyorum. bu şekilde hangi firmalar var çalışan bilginiz var mı. türkiye de bi kaçtane var ama fiyatları çok yüksek. son kullanıcı fiyatı gibi. var mı bilgisi olan

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye97 yazı
merhaba benimde dropshipte merak ettiğim bir sorum var.cevaplarsanız sevinirim.
mesela satıcı ankaradan samsuna malı sattı.ancak mal istanbuldaki tedarikçiden direkt samsuna gidecek.
peki faturalama işi nasıl oluyor.normalde e satışlarda fatura malın içine konup gönderiliyor.şimdi bu örnekte mal istanbuldan fatura ankaradan mı gönderilecek.tedarikçi fatura koyacam derse nasıl yol izlenecek.
oda faturayı ankaraya mı yollayacak.mali olarak biraz karışık bir durum.
yoksa maliye hayır arkadaş ben dropshipten falan anlamam mükellef neredeyse malda faturada oradan çıkar der mi.
sorumu dropshipin problemlerini anlamak için sizin sorunuzun altına yazdım inşallah cevaplar sizin sorunuza da katkı sağlar. teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Yeni Üye4 yazı

Öncelikle merhaba, gıda ve gıda takviyeleri üreten bir şirketim var. Neoplus, Organier markalı ürünlerden satmak isterseniz çok uygun fiyatlara tedarik edebilirsiniz.
kemalcelik@msn.com mail atabilirsiniz.
K.celik

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ylaç Sektörü