Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bilmedigim Bir İse Girismek İstiyorum ,yardim Ltfn

BaşlatanEvrenceTarih10/04/2014 01:08:54Yorum1

İlk mesaj
Merhaba arkadaslar,
Uzun yillardir dusundugum ne cesaret nede emek verebildigim bi is yapmak icin bu bahar kollari sivadim nihayet.
Kafamda tasarlamis oldugum kumas cantalar var bayanlara yönelik bunlarin cok begenilecegini dusunuyorum.ancak dikis dikmeyi bilmiyorum ki birine yaptirmak daha mantikli geliyor acaba ilk etapta bir bayan bulup 50-100 adet diktirip once bi piyasa arastirmasi mi yapsam ineternet uzerinden blog instigram ve benzeri sitelerden satis yapmaya baslasam? Asil amacim yuksek siparis alabilecegim buyuk firmalara seri uretim yapmak aslinda sizce fason bi imalatciylami anlasiyim tekstilden hic anlamiyorum bu yuzden bilenlere danismak isterim.canta isim tutarsa elbise bebek urunleri var kafamda nasil bir yol izlemeyili, sizce?
Herkese bol kazancli gunler dilerim :)
Evrence

Yerleşim Türkiye / Istanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Tasarımlarını önce tescil ettir sonra girişimci ol. Yoksa hüsrana uğrarsın. Tescil başvurusu tamamlandıktan sonra tasarımlarını numunelik olarak diktirdikten sonra Vakko - mudo gibi büyük kuruluşlardan randevu al ve git tararımlarını göster/sergile. Veya tescil işeminden sonra numuneleri diktir ve gitti gidiyor - hepsi burada - sahibinden gibi yerlere üye olup resimlerini koy ve sipariş toplamaya başla derim. Biri çıkıp tasarımlarını çalıp kazancına sahip çıkmaya kalkabilir. Sanada bol kazançlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet