| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - husnutopcu hesaplamalar evdeki hesap ve iyimser gibi gözüküyor ama korkma mademki bu işe gönül verdin türkiyede kişinin kendi performansı ile kazanabileceği tek alan hizmet sektörü sizin işiniz de kendiniz yapacaksanız olur yok ben patron olmak istiyorum derseniz hata edersiniz .hayırlı olsun merkezi bir yer olsun üç kuruş pahalı olsun ufak olsun butik olsun kolay gelsin olur senin işin nerden biliyorum dersen kendimden biliyorum çalışan kazanır bir de ailen sana destek veriyorumu yani eşin çocukların var ise bu işi yapmanı destekliyormu bu tip işler sabah 9 akşam 5 gibi değil 24 saat için de olduğun iş ailende yanında ise devam
|
yorumlar için çok teşekkür ederim , bodrum gümbette bir tanıdığın butik bir oteli var oğullarına bırakmış onlar çalıştırıyorlar ve gayet güzel kazanıyorlar adam cebinden yüzlükleri peçete gibi çıkarıyor o derece...
işi tamamen ile içinde yapmayı düşünüyorum iki kardeşiz o da evlenirse iki aile olarak 4 kişi ve anne+baba da desteği olacak yani aslında 6 kişi birden denetleyecek işleri...
gümbet tarafı çok tutuluyor ve gerçekten yer bulunamıyor , benim etraftan gördüğüm cebinde 5 kuruş parası olan bile tatil için bir şekilde parayı kesinlikle ayırıyor kendisine ve ailesine...
1-1.5 milyona bir yer alınsa ve tüm aile çalışsa sizce nelere dikkat etmek gerekli hiç girmemek mi gerekir alabildiğim kadar detay alabilmek benim için çok önemli , özellikle olumsuz yönlerini başıma gelebilecekleri hepsini öğrenmek istiyorum
şimdiden teşekkürler