Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Dönercilik

BaşlatanesraesTarih11/07/2008 11:44:24Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
selam arkadaşlar benim 20.000 tl sermayem var bununla ne iş yapabilirim.ayrıca dönercilik işini bi arkadaşımla düşünüyoruz.bayanlarda yapabilir pekala:) bunun için bi belge gerekiyormu?
bu konuda hiç bi araştırmam olmadı henüz sadece yeni aklıma geldi.önerirmisiniz yorumlarınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / Yozgat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye964 yazı
Belge ve resmi prosedürü bilemem ama aşağıdaki Linkten Kelkit Döner le görüş derim.
Onların hazır döner satışları vardı bir ara..
Yani Lokantalar sipariş edebiliyorlardı.
http://www.kelkitdoner.com/urunlerimiz.html
anasayfasında en üstteki fotoğrafta sahibide var..
Başarılar..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye503 yazı
dönercilik için herhangi bir belgeye ihtiyacınn yok,benim bursa da bu tarz bir dükkanım var,sadece maliyeden açılışını yapıyosun,sonra da çalıştırma ruhsatını alıyosun belediyeden,ama belediye temizlik,gider ve gıda satmaya uygun olup olmadığına bakar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv